Mondoconon mennyi az esély arra, hogy találok magamnak egy hasonló weeb barátot?
Hát, ha szeretsz legalja emberekkel barátkozni...
Én eltiltottam a páromat onnan.
8-as. Azért botrányok voltak. Pl. a tavaly nyári Lopós Challange, ami arról szólt hogy ki tud több árut ellopni. Bár lopások sajnos mindig vannak. Egy árus ismerősöméktől pl. egy egész kosárnyi szerencsepénzt nyúltak le. Kosárral együtt.
Más árusok arra panaszkodnak, hogy sorozatosan tűnnek el a kitűzők, plüssök, kulcstartók, minden, ami nincs vitrinben, vagy leláncolva. Szóval van rendbontás. Nekem is tavaly lelopták az egyik kitűzőmet az övtáskámról. Oké, csak 250 Ft volt, de akkor is.
Ennek ellenére én szeretek oda járni, mert tényleg jófej emberekkel lehet találkozni. Rengeteg a diplomás, ahogy rengeteg a tizenéves, vagy a családos ember is. Sokan gyerekkel mennek cosplayben, vagy anélkül. Plusz mindig találok valamit, ami miatt jól érzem magam, pedig nem vagyok már huszonéves. És nem érzem magam retardáltnak emiatt. Van egy hobbim, és van egy hely, ahol - ahogy te is írtad - azonos érdeklődésű emberekkel futok össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!