Van valaki hasonló helyzetben?
Szerintetek az beteges ha az ember szeret egyedül lenni? Nem vagyok egy barátkozós típus, antiszociális vagyok. Nem szeretem a tömeget, a sok embert. Elég sok “barátomban” kellet csalódnom, azóta nincsenek. Baj az ha az ember szereti a magányt?
Nem vagyok depressziós és álltalába nem is zavar az hogy nincsenek. A családommal nagyon közel állunk egymáshoz, szóval nem vagyok teljesen egyedül. Van valaki hasonló helyzetben?
Jelen.✌️
Mi un. introvertált személyiségűek vagyunk.
Sokan szeretnek egyedül lenni. Miért lenne beteges?
Én is szeretek egyedül lenni, ami amúgy nem jelenti, hogy soha ne vágynék barátokra vagy társaságra...
Valaki furcsának találja.De engem nem érdekel.Ilyen vagyok.Kész.Próbáltam változtatni, nyitni, sikertelenül.
Ezzel a dologgal az a baj, hogy így az embernek pl. párkapcsolatra nem sok esélye van/lesz.Pedig mondjuk én vágynék rá.
(első voltam)
Nem betegesnek mondanám, de nem azért akarsz egyedül lenni, mert ténylegesen az lenne a jobb ....
Csak az emberi kapcsolatokról alkotott képed torz, mert eddig rengeteg rossz élményed volt és nem látod reálisan a világot.
Így igazából olyan dologról maradsz le, aminek a létezéséről sem tudsz, ami elég szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!