Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van valaki hasonló helyzetben?

Aki mindent tud kérdése:

Van valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

Szerintetek az beteges ha az ember szeret egyedül lenni? Nem vagyok egy barátkozós típus, antiszociális vagyok. Nem szeretem a tömeget, a sok embert. Elég sok “barátomban” kellet csalódnom, azóta nincsenek. Baj az ha az ember szereti a magányt?

Nem vagyok depressziós és álltalába nem is zavar az hogy nincsenek. A családommal nagyon közel állunk egymáshoz, szóval nem vagyok teljesen egyedül. Van valaki hasonló helyzetben?

2020. máj. 17. 10:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Jelen.✌️

Mi un. introvertált személyiségűek vagyunk.

2020. máj. 17. 10:36
 2/7 anonim ***** válasza:
89%

Sokan szeretnek egyedül lenni. Miért lenne beteges?

Én is szeretek egyedül lenni, ami amúgy nem jelenti, hogy soha ne vágynék barátokra vagy társaságra...

2020. máj. 17. 10:50
 3/7 A kérdező kommentje:
És a körülöttetek lévő emberek sem tartják ez furcsának?
2020. máj. 17. 11:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Valaki furcsának találja.De engem nem érdekel.Ilyen vagyok.Kész.Próbáltam változtatni, nyitni, sikertelenül.

Ezzel a dologgal az a baj, hogy így az embernek pl. párkapcsolatra nem sok esélye van/lesz.Pedig mondjuk én vágynék rá.

(első voltam)

2020. máj. 17. 12:29
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem betegesnek mondanám, de nem azért akarsz egyedül lenni, mert ténylegesen az lenne a jobb ....

Csak az emberi kapcsolatokról alkotott képed torz, mert eddig rengeteg rossz élményed volt és nem látod reálisan a világot.

Így igazából olyan dologról maradsz le, aminek a létezéséről sem tudsz, ami elég szomorú.

2020. máj. 17. 12:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Jelen, egy újabb egyedüli. Mostanában azon gondolkodom, hogy milyen lenne, ha lenne mellettem valaki... Szerintem átkozná a napot.
2020. máj. 17. 15:23
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem is jól esik csak itthon ülni, főleg ez a home office, annyira feltölt most. Bár ha tök egyedül kellene lennem, lehet bedepiznék. De így, hogy itt a párom is mindig jó érzés. De alapból nagyon introvertált vagyok. Normál esetben is ha havonta csak egyszer mozdulunk ki nekem az épp elég
2020. máj. 22. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!