Mit csináljak ha a haverom nagyon idegesítő?
mindenki kint játszik akkor is otthon kell maradnia mert meleg van + elárulta az anyjának hogy cigizek és van e cigim(tudom nem jó dolog annyira...) Mert ő nem árulja el soha senkinek+kihasznál eléggé+nagyon hülyeségeket beszél mond (pl nem volt jó a biciklim és elromlott akkor az volt hogy már nem akarunk használatát venni és én BMX et akarok erre mondja hogy az nem jó meg hülyeség erre ő akar venni egyet mert az milyen jó ha még én mondom akkor nem jó+ ha megsértem az igazsággal... Akkor kb utál + ha meg ő rá kell várni órákat akkor én meg maradjak szent és ne utáljam+ ha együtt vagyunk akkor is telózik folyton
Mit csináljak nagyon unom már hogy ilyen.. de meg nem lehet vele beszélni hanyagoljam el hogy pl ne vegyem fel a telefonját hanem nyomjam ki??? MIT CSINÁLJAK ha nem akarom azért elveszíteni
Ui: bocs a helyesírásért, fogalmazásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!