Egyfolytában sajnáltatja magát! Megmondjam neki vagy mit csináljak? :/
Van egy barátom(osztálytársam).Egyfolytában sajnáltatja magát !Próbál ő a középpontban lenni és mindenféle dolgot összehord,csak azért hogy őt sajnálják...Már elég sok embert irritál ezzel.Nem tudom,hogy mit csináljak.Megmondjam neki,vagy inkább hallgassak ?Ötletem sincs,hogy hogyan lehetne ezt megbeszélni vele.
Itt van pár eset:
Egyfolytában feketében jár és emósnak állítja be magát.Nemrég feljött az ötlet,hogy mi lenne ha punk lenne ?Ez az emóskodás annyiból áll nála,hogy felvesz pár fekete cuccot és kész.
Ma az egyik tanár mondta egy másik osztálytársamnak,hogy ne mondja hogy nem tudja, meg hogy ráragasztja ezt a stílust xy-ra(xy a sajnáltatós lány :D).Na erre mondja xy,hogy:
-Ezt pont én ragasztottam rá!
Valaki mondott egy perverz viccet,na erre xy:
-Rád ragasztottam a perverzségem...
Ha valaki elmondja a problémáját,akkor ő rávágja,hogy:
-Velem is ez van !
-Én is ilyen vagyok!
Na legtöbbször csak úgy mondja,mert soha nem volt olyan problémája.Pl.Egyik lány mondta,hogy nagyon fél az idegenektől(ez nagyon látszik rajta).Természetesen xy rávágja,hogy vele is ez van.
Meg hogy mindig leszidják otthon a rossz jegyei miatt és hogy most ezért sajnálnunk kell őt.Ha nem sajnáljuk akkor mi vagyunk a bunkók...Egyébként természetes,hogy rossz jegyei vannak,egyáltalán nem tanul,szóval nem értem,hogy miért csodálkozik mindig -.-
Ha már egy szivacslabdával találják fejen,akkor neki agyrázkódása van.Mindent túldramatizál.Egyszer foci közben valaki véletlen bokán rúgta (nagyon picit rúgott !!!) és egyből elkezdte fájlalni a lábát meg sántított.Pedig a srác csak odaakarta rúgni a barátjának,úgy hogy nem is ment akkor a játék(épp pihenő szünet volt).Szóval csak egy sima passz volt.
Valaki leöntötte vízzel hátulról véletlen,xy:
-Micsoda szégyen...
Egy ideig vagdosta magát és szinte mindenkinek megmutatta.Nem takarta el és szándékosan felhúzta a pólóján az ujját,hogy lássák.(ilyenkor mindig ezt mondta:-Hoppá!Nem szabad felhúzni)
Egyfolytában mondja,hogy depressziós meg minden ilyen marhaságot,pedig köze sincs a depresszióhoz(szimplán nem foglalkoznak eleget vele a szülei).
Van hogy csak úgy elül mellőlem és összehúzza az arcát.Olyan mérges és szomorú arca van olyankor,bár az is nagy kamu.Ilyenkor vannak akik odamennek hozzá és rákérdeznek,ő meg:
-Nem tudom...csak úgy rám jött a szomorúság/ideges vagyok/semmi baj sincs...
(utána meg röhög)
Rettenetesen fél a tűtől,de azért piercinget akar,mert hogy az neeeem fáááááj...
Próbált cigizni is,de egyesek szerint,csak PRÓBÁLT !
Ja igen.Azt mondta,hogy anyukája elvette tőle e pénzét és hogy zsebpénzt sem kap.Már nem azért,de akkor honnan van cigije ? :D
Olyan béna kamudumákkal jön,hogy még sorolhatnám.Mindig kitalál valamit,de utána meg teljesen mást mond,és észre sem veszi.
Metált hallgat egyfolytában,de azt mondta nekem,hogy amúgy nem is szereti,csak ez szerinte menő...-.-
Egész álló nap lehetne még sorolni,hogy miket mond/csinál,de szerintem ez is elég.
Már mindenkit idegesít ezzel.Vannak pillanatok amikor nagyon jó fej és jókat lehet vele beszélgetni,szóval megbántani nem nagyon szeretném,bár lehet,hogy más út nem nagyon van...
Szóval a kérdésem:
-Beszéljek vele vagy inkább hagyjam ?
15l (ja igen+a kamaszkorra is tippeltem nála)
A válaszokat köszönöm !
Nem fogsz te vele beszélni, csak kiöntötted a lelked. :D
Hagyjad, vannak ilyenek, én is vagdostam magam anno, de akkoriban nem is tudtam, hogy ez "menő", én takargattam és iszonyúan szégyelltem.
Az ilyen drámakirálynő csak örülne neki, ha leülnél vele beszélni komolyan, mert akkor abból is lehetne problémát kovácsolni, jaj őt senki nem érti meg stb.
Nagyon tipikus szegény.
mondd meg neki, onnantól pedig ignoráld!
Ha meggyógyul, majd észreveszed
Csak figyelmet akar. Lelkileg biztos, hogy nincs rendben, de nem a te dolgod és nem is tudod megoldani.
Inkább az osztalyfőnöknek kellene szólnod, vagy a suli pszichológusnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!