Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Melyiket díjazzák jobban az...

Melyiket díjazzák jobban az emberek, a színlelt kedvességet vagy az őszinte ridegséget?

Figyelt kérdés
2020. júl. 20. 09:56
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Mert átmenet nincs , igaz?
2020. júl. 20. 10:05
 2/7 anonim ***** válasza:
96%

a szímlelt kedvességet

Hiszen midenki azt szereti ha egy véleményen vannak vele és plusszban még jól be is nyalnak neki az meg egy bónusz

Ilyenkor az emberek szemének többségében a talpnyalók intelligencia szintje és emberi megítélése magasabbnak tűnik a másik ember szemében

Ismerek vagy 100 embert aki csak azért mert szándékosan mindenre bólogat mindenben egyetért meg nyaldos mindenkinek, így jutott előbbre az életben

2020. júl. 20. 10:15
 3/7 A kérdező kommentje:

1

Átmenet van, de most ezt a kettőt tekintjük.

2020. júl. 20. 10:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Helyzetfüggő.

Például belépek egy boltba, akkor igyekszem kedves, normális lenni, még ha éppen tököm tele is van mindennel. És valahol elvárom azt is, hogy az eladó is kedves legyen, még akkor is ha valójában a pokolra kíván engem vagy rossz napja van.

Vagy együtt kell dolgozni valakivel akivel nem vagyunk jóban, akkor sem mindegy, hogy igyekszünk kedvesek lenni, vagy ridegek maradunk amivel végképp ellehetetlenítjük a munkát.

De ha oda vagyok egy csajért aki nem bír engem, akkor inkább legyen rideg, távolságtrtó és egyértelműen jelezze, hogy nem akar engem, minthogy felesleges kedveskedéssel fussuk a felesleges köröket.

2020. júl. 20. 10:24
 5/7 Sunshinedoll ***** válasza:
80%
Egyiket se. Se a képmutatásban, se a bunkó apátiában nincs semmi értékelendő szerintem.
2020. júl. 20. 11:17
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy valaki kedves, az még nem lesz színlelt.

Attól, hogy valaki őszinte, az nem lesz rideg.

Ha ezeket, főleg az utóbbit megértené az emberiség, előrébb tartanánk.

2020. júl. 20. 11:52
 7/7 anonim ***** válasza:
54%
Hm hát én úgy látom hogy nagyon sok ember a szinlelt kedvességet szereti. Ettől pedig nagyon ki tud rázni a hideg. Nem értem miért jó nekik ez az átverés.
2020. júl. 20. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!