Más is van ilyen helyzetben? Hogyan oldottátok meg?
Sajnos az évek alatt elkoptak a barátaim, de, akik megmaradtak, azokkal erősnek mondható a viszonyom. Többnyire hasonló is az érdeklődési körünk, azt leszámítva, hogy őket egyszerűen nem lehet sehova se elrángatni.
Egész életemben szaladtak el mellettem a lehetőségek (pl koncertek), mert a barátnőim nem akartak menni, én pedig nem erőszakoltam, még akkor sem, ha az ő programjaikhoz egy szó nélkül asszisztálok.
Most telt be igazán a pohár, amikor végigkérdeztem, hogy a hétvégén kinek lenne kedve egy underground clubba egy kisebb koncertre elmenni. Persze senkinek.
Itt a nyár, nem hajlandóak kimozdulni, nem akarnak semmit se csinálni és élményeket gyűjteni.
Más is volt ilyen helyzetben? Mit lehet kezdeni az ilyen barátokkal? Hagyjam rájuk? Ne is erőltessem? Keressek másokat?
Nagyon átérzem!
21 éves vagyok, de nekem nincs koncertes/fesztiválos élményem pont emiatt, amit írsz. Egyedül meg annyira nem akarok, pedig fesztiválon könnyű lenne valószínű odacsapódni valakikhez, valahogy ilyenkor nyitottabbak az emberek.Barátkozni meg nem tudok sehol, mert hiába ülök be valahova most attól még hogy néz az ki, hogy csak random odaülök emberekhez. :D
Úgyhogy nehéz ez.:/
Esetleg neten próbálkozhatnál hasonló érdeklődési körű csoportokban, hátha lesznek, akikkel el tudsz menni. Én is ezt tervezem.
Kedves #5
Nálam is hasonló a helyzet, igaz én már felnőtt vagyok. Nagyon sokszor más programja volt a "barátaimnak", meguntam az elutasítást, így azóta én sem írok rá senkire, hogy programot szervezzünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!