Előfordult már hogy azért nem barátkoztatok valakivel, mert nem volt "elég menő" pedig egyébként kedveltétek volna?
Figyelt kérdés
2020. júl. 15. 18:10
11/15 anonim válasza:
Azért látom a habizti barátok lepontozgatnak mindenkit. Van egy rossz hírem számotokra. Egyedül és magányosan fogtok meghalni 🤗
12/15 anonim válasza:
Szerintem ez rendkívül gyerekes viselkedés, hogy a menőség alapján választunk barátot, de több olyan személyt is ismertem, aki ezt teszi.
Az meg, hogy kirekesztenek a menők? Na és. Kit érdekelnek? Kik ők, ahhoz, hogy befolyásolják azt, hogy kivel barátkozok?
13/15 anonim válasza:
Egyszer a haverjaim megszóltak, mert az egyik srác mentálisan beteg volt meg kicsit fura a viselkedese.
Azt akarták, hogy emiatt ne barátkozzak vele, hogy nekem se legyen közöm hozzá.
Ennek 8 éve, a srác azóta elismert és egyre híresebb művész lett.
Akkor megfogadtam, hogy senki sem szólhat bele, kivel és miért tartom a kapcsolatot.
14/15 anonim válasza:
Én tiszta egymagamban is ki voltam közösítve. Nem osztott, nem szorzott, hogy barátkozok-e azzal, aki szintén ki van.
15/15 anonim válasza:
nem, ilyesmi engem soha nem befolyásolt, mindig azzal lógtam, akivel jólesett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!