Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Vettem egy új, menő, márkás...

Vettem egy új, menő, márkás cipőt. A barátom kölcsönkérte. Oda merjem adni?

Figyelt kérdés
2019. nov. 24. 11:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%
Én nem adnám oda. Nem kockáztatnám meg, hogy megsérül
2019. nov. 24. 11:15
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez olyan, mintha zoknit, gatyát adnál kölcsön szerintem nem higiénikus és mi van, ha lábgombásan kapod vissza?!

Nem.

2019. nov. 24. 11:18
 3/15 anonim ***** válasza:
90%
Én nem adnám oda. Amúgy is, mire kell neki?
2019. nov. 24. 11:18
 4/15 anonim ***** válasza:
90%
Én eleve azt nem értem, hogy mer valaki egy cipőt kölcsönkérni, ez olyan proli dolog....
2019. nov. 24. 11:19
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Cipőt nem szokás kölcsön adni, esetleges lábgomba, illetve eltérő járás minta miatt, amitől másként tapossa ki, mint neked kellene, illetve kitágítja. Arról nem beszélve, hogy szétrúgja, lekoptatja.

Amennyiben szereted a barátod, és azt akarod, hogy jól érezze magát, és ő is menő legyen, add oda, bár mindenki tudni fogja, hogy a te cipődben van!

2019. nov. 24. 11:23
 6/15 anonim ***** válasza:
94%

Hogyan?

Cipőt kölcsön? Ne már!!

2019. nov. 24. 11:27
 7/15 anonim ***** válasza:
72%
Még is minek kérte kölcsön?
2019. nov. 24. 11:33
 8/15 anonim ***** válasza:
3%
Szerintem add kölcsön Neki néhány napra! Ha igazi barátnők vagytok akkor nem sajnálhatod Tőle, biztos Ő is szeretne egy ilyen szép és drága cipőt, de nem engedheti meg magának. Biztos nagyon szomorú és fáj a szíve, hogy Neki sohasem lesz ilyen, ezért ha szereted a barátnődet, akkor ne legyél vele irigy, ne sajnáld tőle! Nyilván nem húsz év múlva fogja visszaadni, csak szeretne egy pár kört menni benne otthon vagy a városban. Kérd meg szépen, udvariasan, hogy legyen szíves nagyon vigyázzon rá, ne tegye tönkre és beszéljétek meg az is mikor kell visszaadnia. Egy normális lány szerint ezen túl sokat nem gondolkozik, hanem ha szereti a barátnőjét akkor odaadja Neki hogy egy kis örömet szerezhessen vele!
2019. nov. 24. 11:42
 9/15 anonim ***** válasza:
87%

@11:42

Még gyere voltam mi sem tudtuk megengedni hogy menő márkás cipőt hordjak. Ennek ellenére soha meg nem fordult az a fejemben hogy más kölcsön kapott márkás cipőjével akarjak villantani. Ismerjük azt a mondást hogy "más tollával ékeskedik"? Szerintem ez inkább szánalmas...

2019. nov. 24. 11:45
 10/15 anonim ***** válasza:
27%

Szerintem ha igaz barátod, akkor eleve nem kunyerálja el a cipődet....

Mert mit ér el vele? Még jobban fájni fog a szíve érte, vagy vissza sem adja, mert annyira megszereti?!

Hát szerintem ez max. a cigóknál szokás.

2019. nov. 24. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!