Érdemes fenntartani egy olyan barátságot ami neked fontosabb mint a barátodnak?
Figyelt kérdés
Nagyon jól elvagytok közös programok alatt de ha te tűnsz el, ha ő mindig csak te vagy az aki újra felveszi a "fonalat" és keresi a másikat.2020. júl. 14. 19:18
A kérdező szavazást indított:
Érdemes, mert jól érzed magad vele.
Nem érdemes.
Válaszban kifejtem mit gondolok.
Mit tudom én, nekem nem kell másoknál pedáloznom.
32 szavazat
1/4 anonim válasza:
Voltam így egyszer, egy darabig fenntartottam, mert nekem szükségem volt rá, amikor pedig már nekem sem, akkor nem jelentkeztem, ennyi.
Neked kell érezned, mennyire fontos neked az illető.
2/4 anonim válasza:
A kapcsolatot fenntartanám, de biztos nem tekinteném barátságnak. Ő egy jó haver, ha szükség van rá, elérem, de ennyi.
3/4 anonim válasza:
Ha csak közös programjaitok vannak és jól érzitek magatokat, akkor nem érdemes.
Ha olyan ember, akinek ki tudod önteni a lelkedet, meghallgat, és értelmesen szól a dolgokhoz, akkor érdemes.
Mindenesetre egy-két év után érdemes lehet erre rákérdezni, ismerek olyat, aki azért nem keresi mások társaságát, mert mélyen belül úgy érzi, hogy teher mások számára.
4/4 anonim válasza:
Nem szakítanám meg a kapcsolatot, szimplán elfogadnám a tényt, hogy nem vagyunk barátok, csak haverok és eszerint is kezelném. Ettől még továbbra is ellehetnénk közös programok alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!