Hogyan lehetne "kizökkenteni" a barátnőmet a depresszióból?
Van egy osztálytársam, akivel óvodás korom óta nagyon jó barátok vagyunk. Nem vagyok belé szerelmes (!), ez csak és kizárólag fiú-lány barátság. Szeretem őt, de nem szerelemmel. Na mindegy.
Összeveszett az exével, és az exe kirakta róla a meztelen képeket, meg elküldte mindenkinek azt a videót, amin szexelnek. (Tudom, lehetett volna okosabb is, meg én se értem, miért kell felvenni azt, hogy szexelnek, lendüljünk túl a dolgon.) Azóta teljesen kivan, kap sértő üzeneteket ismeretlenektől. Amikor én ráírok, akkor csak egy szavas válaszokat ír, stb. Kedvetlen, ha felhívom, akkor csak sír. Nem akar jönni sehova, hiába hívom, mert "fél" az emberektől.
3 hete (kb.) volt ez az egész, azóta ilyen. Hogyan lehetne segíteni neki? Vagy mivel? Ha ez számít: én 16 vagyok, ő 17 1 hónap múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!