Másnak is okoz depressziót, hogy az embereknek ennyire nincs becsületük, ennyire hazudoznak?
Nap mint nap kicsit rossz nézni, de azért depit nem okoz. Meg kell találd azt a személyt/személyeket, akikben lehet bíznod.
Ebben az esetben érvényes a mondás: mindenki magából indul ki. Tehát mivel én szavamat állom, nem hazudozom, feltételezhetem, vannak még rajtam kívül ilyen emberek. Ha megtalálsz akár csak egy ilyen személyt, pl a házastársad, már sokkal könnyebben lexarod utána ezeket a dolgokat, mert utána ezek ilyen "külsős" problémák lesznek csak.
1
Az jó ha találsz egy ilyen személy ám munkahelyen van 200 aki akadályoz, kárt okoz.
Lehet lepontozni, de én még életemben nem találtam olyan nőt, aki ne hazudozott volna.
Persze ettől nem leszek még depressziós.
3
Hazudozik mindenki, férfiak, nők egyaránt.
Csak nem értem, hogy miért nem okoz nekik lelkiismereti problémát.
Vagy lehet én vagyok fura, mert van lelkiismeretem.
A lényeg hogy te nem vagy olyan. Nem tudom hogy milyen jellegű hazugságok ezek, ártóak vagy csak füllentések-e. Igaz, a hazugság az hazugság, de ne hagyd hogy átverjenek, és ne te érezd magad rosszul ilyen emberek társaságában.
Ami a legfontosabb, ha a tükörbe nézel, egy igaz ember néz vissza rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!