Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Csak suliban lehet?

Csak suliban lehet?

Figyelt kérdés

Csak az iskolában lehet barátkozni, barátokra lelni?

Akiket pl megtudsz hívni szülinapra vagy elmenni szórakozni veluk.

Vagy lehet egyetemen is esetleg munkahelyen, tanfolyamokon? Sulin kivul ez lehetetlen?

18 vagyok

2020. júl. 12. 13:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Bárhol lehet. Az egyetem is iskola, minél nagyobb közösségen vagy, annál egyszerűbb. Ha nem alakítasz ki mély barátságokat, az nem probléma, de ha nem élsz közösségi életet, akkor esélyed sincs barátokat szerezni. Most több száz esélyed lenne, később már csak 100-50-10..
2020. júl. 12. 13:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Ne érts félre,egyetemre, tanfolyamokat készülök menni utana pedig dolgozni. Pont ezert kérdeztem, hogy ilyen helyeken is lehet vagy csak gimi/általános suliba?
2020. júl. 12. 14:03
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg bárhol lehet, és nemcsak ilyen "formálisabb" helyeken.

Saját példáim: vezetésen volt egy lány, akivel 2x vezettünk együtt, majd együtt is vizsgáztunk és azonnal megvolt a közös hang. November óta beszélgetünk és már ott tartunk, hogy mindenről képesek vagyunk akár órákat beszélgetni. Találkoztunk is azóta párszor és kialakult egy nagyon jó barátság:)

Edzeni is járok és lovardába is, és mindkét helyen nagyon rendes embereket ismertem meg, utóbbi helyen több barátság is kialakult.

19/L

2020. júl. 12. 14:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!