Honnan szoktátok megmondani,hogy valaki ideges üzeneten keresztül?
Pontosan így.
Mindenkinek van egy saját stílusa mikor üzenetet ír, ezt pedig könnyen megfigyelheted.
Ha eltérően ír például látod.
Én mindig használok ékezetet, nem rövidítek. Idegesen türelmetlen vagyok: elhagyom az ékezeteket, hibásan írok mert kapkodva félrenyomok, rövidítek.
A barátomnál ha "..." van az üzenet végén, akkor tudom, hogy a feje már vörösödni kezdett.
ha változik a stílusa.
mondjuk nálam kicseszés, mert magyarul nem szoktam emojikat használni, csak ha már felbsztak és próbálom tompítani a dolgot vagy valami, viszont németül folyamatosan, hogy átjöjjön mikor mondok valamit kedvesen/viccesen vagy ilyesmi, mert nem érzem úgy az árnyalatokat mint magyarul és nem kéne hogy a szaktársaim besértődjenek valamin... viszont így ha nyelvet váltok (kevesebbet chatelek magyarul mint németül) néha átszivárog...
Németről jutt eszembe. Tőmondatokban kommunikálással, ki lehet fejezni az érzéseket.
Hogy a mondandót tőmondatokra szedve, lehet variálni a sorrendet.
Csak szavakat válaszol
Csupa nagybetűkkel ír
Pont pont pont a mondandó végén
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!