A legtöbb embernél tünetmentes, így lehet te is elkaptad már, csak nem tűnt fel.
2020. júl. 8. 17:55
3/12 anonim válasza:
Kamu az egész.
2020. júl. 8. 18:02
4/12 A kérdező kommentje:
3. Mitől lenne kamu?
2020. júl. 8. 19:41
5/12 anonim válasza:
Elkaptam, szüleim is, semmi különös bajunk nem volt, pár este volt nehézlégzés, de ne úgy képzeld el hogy fulladtam, csak mintha valaki ült volna a mellkasomon, de lehetett a stressz miatt is, a hatósági karantén panelban nem egy könnyű menet.
Barátnőm viszont aki tőlünk kapta el nagyon szarul volt, 40 fokos láz, erős köhögés, hátfájás, de neki szülés miatt gyenge volt az immunrendszere, de három nap alatt túl jutott ő is rajta.
2020. júl. 9. 09:38
6/12 anonim válasza:
Én voltam. 1 napig voltak influenzás tüneteim (láz, izomfájdalom, torokfájás) utána 2 hétig csúnyán köhögtem, aztán kb másfél-két hónapig még enyhén köhincséltem.
Annyira nem volt vészes, volt már bakteriális tüdõgyulladásom régebben, az sokkal rosszabb volt.
Igazából csak idegesítõ volt az az állandó köhögési inger, de nem fájdalmas.
2020. júl. 9. 11:06
7/12 anonim válasza:
Nekem is voltak rá utaló tüneteim, de nem tudtam eldönteni, hogy korona volt e vagy nem. Egy napig tartott kb, köhögtem, fejem fájt, fáradékony voltam és a nehézlégzés volt jellemző. Vettem be gyógyszert és másnap már semmi bajom nem volt. Ez eddig 2-3x történt.
2020. júl. 9. 12:14
8/12 anonim válasza:
Este hidegrázásom volt 3 órán keresztül, utána magas lázam reggelig, hányás-hasmenés egyszerre, másnap is hányás egész nap, mindenem fájt, mint akit megvertek, de ez nem korona lehetett, mert 80 körüli rokonommal lakom egy lakásban, ő mindenképp elkapta volna, de nem lett semmi baja. Pedig nem egészséges, több krónikus betegséggel is küzd.
2020. júl. 19. 18:25
9/12 anonim válasza:
Nem tudom az voltam-e vagy csak megkaptam az évi 1 hörgőgyulladásomat. Mindkettőnek hasonló a tünete: láz, mellkasi fájdalom, köhögés, nehézlégzés. 3 nap alatt túljutottam rajta, de a férjem nem kapta el pl. Vagy csak tünetmentes volt.
2020. júl. 20. 09:20
10/12 anonim válasza:
Hát jó lett volna tudni, hogy a válaszolóknak volt-e pozitív tesztje. Én is kaptam el valamit pont amikor bejött, feküdnöm kellett több napig és utána még köhögtem több mint egy hónapig, de igazoltan nem korona volt. Pusztán a tünetek alapján akár korona is lehetett volna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!