Legjobb barátom 3 éve nem tud nekem megbocsátani,mit tegyek?
Figyelt kérdés
2020. júl. 8. 01:05
21/26 Leveltetu válasza:
Ird le kerlek, hogy mibol alakult ki ez a helyzet, konkretan. Mit tettel amiert o nem akar megbocsatani. Sotetben hiaba tapogatozunk es arra meg nincs kapacitas, hogy kutalaljuk mi tortent.
22/26 anonim válasza:
Szakítás utáni depi? Te lettél depis? És ezért haragszik rád? Hát ha ez a helyzet, akkor sosem volt jó barát, ha nem ez a helyzet, akkor meg jó lenne, ha kifejtenéd...
23/26 A kérdező kommentje:
Utána eléggé magam alatt voltam és bunkóztam vele is
2020. júl. 15. 11:55
24/26 anonim válasza:
Mindenkinek "joga van" szakítás után depisnek lenni. Amennyiben valódi klinikai depresszióról volt szó, ott meg tényleg nem segít a "maradj optimista" szöveg, a valódi depresszió kémia is, nem csak szimpla lelki baj. Szerintem vannak élethelyzetek, amikor el kell fogadni, ha valaki bunkózik velünk, mert annyira rossz lelki állapotban van. Nem tudom ez milyen mértékű volt részedről, vagy mennyire látszódott, hogy a rossz lelki állapotod miatt bunkózol vele, de szerintem ha nem követtél el hosszútávú károkkal járó rombolást, ennyi idő után egy igazi barát megbocsát. Ha nem, lehet hogy egyébként is lépni akart, és ez a helyzet egy jó indoknak tűnt, hogy magadra hagyjon téged, mert sosem volt őszinte a barátsága irányodba.
25/26 A kérdező kommentje:
Klinikai depresszió
2020. júl. 16. 12:44
26/26 anonim válasza:
Hát, ha ezt nem tudja feldolgozni ez a barát, és ott hagyott téged a bajban, akkor szerintem engedd el őt. Nincs rá szükséged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!