Legjobb barátom 3 éve nem tud nekem megbocsátani,mit tegyek?
Figyelt kérdés
2020. júl. 8. 01:05
11/26 anonim válasza:
Te már semmit. Az érzelem, az érzelem. A valódi bizalom, stb. egyszeri.
Rágódhatsz rajta, de csak az életed nehezíted meg.
12/26 A kérdező kommentje:
Ennyire semmi esély,hogy megbocsát?
2020. júl. 8. 01:53
13/26 anonim válasza:
Ezt vele kell megbeszélned. Én nem ismerem őt. Kérhetsz itt tanácsokat, de ezt a kérdést, neki kell feltenned!
14/26 A kérdező kommentje:
Hogy közelítsem meg egyáltalán?
Amikor felhozom,hogy találkozzunk azonnal nemet mond
2020. júl. 8. 02:29
16/26 anonim válasza:
Nekem is volt egy barátnőm aki megsértődött rám. Akárhányszor kértem bocsánatot, nem érdekelte. Ha nem akar megbocsátani, akkor nem is fog. Úgyhogy hagytam a fenébe. Szerintem neked is ezt kéne. Keress új barátokat.
17/26 anonim válasza:
Mondjuk a másik oldalt is jó lenne tudni, hogy miért nem akar megbocsátani. Ettől függetlenül hagyd akkor békén, ő már nem tart a barátjának.
18/26 anonim válasza:
Jaj, mondjuk nem mind1 h mit tettel, ami neki nem tetszik: lefekudtel az exevel / v a sraccal akivel o is kavart, vagy megprobaltad a sajat exedhez visszakonyorogni magad? Csak mert utobbihoz semmi koze. Amugy meg hagyd a fenebe , hisztizzen egyedul.
19/26 anonim válasza:
Nem tudom feltűnt-e, de idedobtál egy pár szavas kérdést mindenféle értékelhető tartalom nélkül. Ilyenkor mit vársz, mit írjunk?
20/26 anonim válasza:
3 éve nem érdekled, miért vergődsz még utána? A barátod volt, de ma már nem az, ideje elfogadnod. Nem az utolsó eset, hogy ilyen történik veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!