Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan állítsam le?

Hogyan állítsam le?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, aki most nagyon rákattant a GYK-re. Napi szinten akár több kérdést is kitesz. Ez még rendben is lenne, ha normális kérdéseket tenne ki, de mind ilyen troll kérdéseket ír ki. Mint pl.: mit etetek ma?, hogy vagytok?, milyen színű a szobátok? stb. Aztán meg csodálkozik, ha valaki beszól neki, vagy esetleg egy moderátor kitörli a kérdését. A mai kérdése verte ki nálam a biztost. Konkrétan ebből állt "bla bla bla bla?". Persze, ezt kitörölte valaki, és emiatt nagyon felháborodva felhívott és üvöltözött a telefonba. És mikor azt mertem mondani neki, hogy azért vissza kéne fognia magát egy picit, mérgesen kinyomta és azóta nem beszélünk.

Amúgy kedves lány, meg normálisan viselkedik más platformokon, de nem tudom, hogy miért csinálja ezt pont a GYK-n... Hogyan állítsam le? (volt alkalom, amikor le is tiltották, de nem nagyon tanult belőle)

2020. jún. 29. 09:14
 1/10 Korni23 válasza:
100%
Egy idő után tuti el múlik nála ez a nagy GYIK kedvelés. Volt idő amikor jó magam is rá voltam kattanva erre az oldalra (mondjuk én nem dobáltam ki egy csomó értelmetlen kérdéstxd). De el múlt 🤷🏻‍♀️
2020. jún. 29. 09:27
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Azok az emberek szoktak rákattani a fórumokra, csetekre, facebookra, akik magányosak, úgy érzik nem törődnek velük, nem hallgatják meg őket. Szerintem beszélgess vele élőben, már ha valóban érdekel mi van vele.
2020. jún. 29. 09:28
 3/10 A kérdező kommentje:
2.-Neki van egy csomó barátja, és van 2 testvére is. Tegnapelőtt voltam vele , meg még valakivel a Mekibe és nagyon jó hangulata volt. A családja is nagyon rendes. Lehet csak unatkozik...
2020. jún. 29. 09:34
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyre bizonyosabb vagyok benne, hogy a gyerekeknek káros a nyári szünet. Nem találják már fel magukat, mint 20-30 éve. Nincs iskola, nincs mit csinálni, unatkoznak.
2020. jún. 29. 09:55
 5/10 A kérdező kommentje:
Mind a ketten 18 éves (tulajdonképpen már felnőtt) emberek vagyunk. Nekünk már nincs nyári szünet. 😅
2020. jún. 29. 10:00
 6/10 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem csak unatkozik, meg trollkodik.

A trollkkdas miatt a moderátorok majd bannolni fogják előbb-utóbb.

2020. jún. 29. 10:01
 7/10 anonim ***** válasza:
89%
Nincs ezekben a kérdésekben "semmi rossz". Néha én is szívesen megosztom hogy mit ettem ugyanúgy, ahogy Nietzsche világszemléletéről vagy az amerikai helyzetről is szívesen eltársalgok. A baj azzal van ha naponta tényleg 3-4 ilyet kiír xD
2020. jún. 29. 10:02
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés alapján azt hittem, 10-12 évesek lehettek. Legalábbis a barátnőd. Na mindegy, egyébként ennek van egy pszichológiai háttere, mégpedig az, hogy a ti generációtok már ahhoz szokott hozzá, hogy érkeznek az ingerek folyamatosan, csak sajnos lájkok meg hasonlók formájában. És az ember függővé tud válni ezektől. Ezért töltögetik fel a csajok a csücsörítős szelfiket naponta, ezért teszik ki a vacsorájukat instára, ezért írogatnak hülyeségeket GYK-ra. Kell a visszajelzés. Ez ellen úgy lehet tenni, ha sikerül értelmesebb programokat, időtöltést kitalálni.
2020. jún. 29. 10:33
 9/10 A kérdező kommentje:

Baj ezzel csak az, hogy ő van, hogy naponta 8-9 kérdést is kitesz! Ami szerintem egy picit már beteges. De majd próbálok vele több időt eltölteni, többet beszélni, még ha csak virtuálisan is, programokat szervezni stb.

Ő egy okos lány. Az érettségin is nagyon jó eredményeket ért el. Nem tudom, hogy mi ütött belé. Ha még érvényes lenne a karantén vagy ilyesmi, azt érteném, mert unja magát... De így. :/

2020. jún. 29. 11:05
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem azon múlik az ilyen, hogy kinek milyen lett az érettségije. Enyhébb fokú mentális betegség. Te se agyalj ezen túl sokat, hanem menjetek strandra, pasizni, csavarogni.
2020. jún. 29. 11:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!