Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lehetséges hogy szerelmes...

Lehetséges hogy szerelmes vagyok a legjobb barátnőmbe?

Figyelt kérdés
Évek óta legjobb barátnők vagyunk, de azt hiszem többet érzek iránta.. nem lehet semmi , mivel ő hetero , elég messze is lakunk egymástól szóval ritkán találkozunk félévente egyszer kb. Nem tudok erről senkivel beszélni, főleg hogy ő az egyetlen akinek elmondtam hogy bi vagyok, vele pedig most amúgyis össze kaptunk.. nem tudom mit csináljak, nem tudom mit érzek:(

2020. jún. 29. 01:17
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván te is tudod hogy két lehetőséged van:

1.: Elmondod neki. A rizikófaktora ,hogy elküld a fenébe. De lehet hogy elutasít és továbbra is barátok lehettek. Mellette 1% esélyed van hogy viszonozza. De legalább a lelked nyugodt lesz.

2. Magadba fojtod. Ami talán rosszabb hiszen ott fog benned örökké motoszkálni, hogy mi lenne ha gondolat. De a barátság fixen megmarad.

Én a helyedben puhatolóznék finoman, nehogy rájöjjön, valahogy tereld oda a témát és részben választ fogsz kapni a kérdésedre.

Ennyit tehetsz meg, mindenféle kockázat nélkül. Drukkolok neked mindenesetre. :)

2020. jún. 29. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!