Szerelmes vagyok a legjobb barátnőmbe?
Meg néztem a multkor egy yaoit .. nagyon tetszett, de azóta elkezdtem kicsit gondolkozni milyen lenne ha a legjobb barátnőmmel akit már ovis korom óta ismerek együtt lennénk.
Tudom őrültség az egész és biztos csak az anime miatt zakkant meg az agyam, de nem értem..
Néha annyira cuki és úgy magamhoz ölelném. Volt már egyszer egy barátom, másfél évig együtt voltunk. De ez amolyan gyerek szerelem. Azóta érettebbnek tartom magam.
Szokott olyat csinálni hogy nekem szalad én meg elkapom, bár néha elég furán sül el.. és ha nem sikerül csak ledermedve néz pár ember a suliban.
Tehát a lényeg hogy mostanság komolyan gondolok arra hogy milyen lehet megölelni ÚGY.. és átkarolni meg értitek. :3
Sokszor jár az eszembe (de ez már kb. évek óta) milyen jó lehetne fiunak lenni, és hogy mennyi mindenben más lennék mint az általában előforduló mai fiúk, én küzdenék egy lányért a helyükben.. és nem facebookon írnák neki ennyit hogy leszel a csajom és szevasz.
Tehát lényegében nem akarom ezt elhinni. Nem tudom mi lehet velem.
-/Lány
1) Yaoi ???
2) ??? :O
3) www.google.com
4) -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!