Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Valaki vélemény?

Valaki vélemény?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, sajnos a legjobb barátommal mar nem vagyunk azok.

Es azon gondolkodtam ha extrovertalt, barátságos személy vagyok, elszeretnek menni tanfolyamokra, egyetemre, dolgozni is, tudok majd nehany barátot szerezni szerintetek? Eddig ezzel sehol nem volt problémám, mindenhol volt legalabb 1-2,de mostanaban sajnos nagyon aggódok emiatt :(( koszonom a válaszokat elore is 💙

2020. jún. 27. 16:22
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
10-es, persze ezt tudom, szerencsére az ilyet eszre szoktam venni 😇
2020. júl. 23. 21:58
 12/19 anonim ***** válasza:
70%

"állítólag jo hallgatóság vagyok meg lelkiszemetes"

És ezt így megmondták neked, hogy "de jó lelkiszemetes vagy! Köszönöm!"?

2020. aug. 9. 17:52
 13/19 A kérdező kommentje:
Nem, de lehet igy is nevezni 😃
2020. aug. 9. 18:17
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
A kommentekből olvasva tökéletes beszélgetőpartner vagy, ugyanakkor tökéletes hallgatóság is vagy, mégis aggódsz hogy nem vagy elég szociális... Ezt nem tudom összerakni.
2020. aug. 10. 13:56
 15/19 A kérdező kommentje:
Igazabol attól aggódom, hogy valamiért nem fogok tudni xy helyen barátot találni es egyedül kell lennem egésznap. Lehet, hogy azert gondolom igy mert a legjobb barátnőmet elveszítettem úgymond, fogalmam sincs igazabol 😄
2020. aug. 10. 14:10
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy jóbarátom aki nemcsak hogy csinálja a hangulatot a társaságban hanem szeret is sokat beszélni, vicces stb. Ugyanakkor nem bír egyedül maradni. Lakásába is nem a pénz miatt keresett albérlőt hanem, hogy ne maradjon esténként egyedül még egy percre se.
2020. aug. 10. 14:13
 17/19 A kérdező kommentje:
En ugyanez vagyok 😃
2020. aug. 10. 14:58
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha sikerülne összebarátkozni saját magaddal, akkor kevésbé aggódnál amiatt, hogy vajon másoknak is sikerül-e majd.
2020. aug. 10. 19:55
 19/19 A kérdező kommentje:
En teljes mértékben elfogadtam sajat magam a hibaimmal egyutt, semmi bajom magammal 😃
2020. aug. 10. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!