Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Könnyen léptetek túl egy...

Könnyen léptetek túl egy baráti csalódáson ?

Figyelt kérdés

Mi segített túllépni ?

Mennyi időbe telt ?

Könnyen ment vagy nehezen ?

Tapasztalatokat vagy bármit írhattok.

2020. jún. 26. 01:03
 1/9 Tabbouleh ***** válasza:

Kerestem hobbit. Én nagyon depis lettem, befordultam, ellöktem magamtól majdnem mindenkit. Kb 1 év kellett ahhoz, hogy újra kezdtem hasonlítani a csalódás előtti önmagamhoz. Nagyon nehezen ment, étkezési zavartól kezdve mindenféle szorongáson át.

Tudom, sablon szöveg, de ha valakiben hatalmasat csalódsz, akkor szerintem jobb, hogy hamarabb kiderült,milyen is az adott barát igazából.

2020. jún. 26. 01:14
 2/9 A kérdező kommentje:

És így utólag úgy látod hogy jobb hogy így alakult ?

Amiket leírtal amúgy ezeken én is vegigmentem már egy ideje.

Én most járok majdnem fél évnél.

Még most is eszedbe szokott jutni vagy már teljesen túlléptél rajta ?

2020. jún. 26. 01:27
 3/9 Tabbouleh ***** válasza:

Szerintem jobb volt, csak nem így kellett volna kiderülnie, hogy milyen ember. Már voltak apró jelek, de azokat nem tartottam annyira nagyon vészesnek. Ami velem történt utána lelkileg és fizikailag, annak jobb lett volna nem megtörténnie.

Eszembe szokott jutni, osztálytársak vagyunk:/

Kitartást neked!

2020. jún. 26. 01:36
 4/9 anonim ***** válasza:

Sehogy.

Eszembe juttatják a történések, feltűnnek közös ismerősök, keresnek a rokonai, stb.

Nem gondolom, hogy jobb, hogy vége, de beletörődtem, mivel semmit nem tudtam tenni.

2020. jún. 26. 02:14
 5/9 anonim ***** válasza:

Egyik exemmel olyan volt a kapcsolatunk hogy ö eleve azokat a nöket szerette akiknek van tartàsa.

Anno tinikent a bnöm nyomult rà mindig ö meg mindig leràzta olyanok miatt is undorodott töle hogy bnöm borotvalta a pehelybajuszat es szanalmasnak is tartotta ahogy akaszkodik rà.

Felnöttünk eltelt majdnem 10 év ezzel a sraccal összejöttünk es elég komoly kapcsolatunk volt amugy de szakitas lett a vége 4 év mulva.

Aztan lett masik baratom.

Ez a bnöm kikezdett vele(csak szorakozasbol mert amugy van baratja) es az akkori baratom ki is akart dobni miatta es mivel az exem ismerte pont neki kezdte el büszken ecsetelni hogy a szoban forgo bnöm milyen tuti csaj es felkerte bnöjének engem lecserèlve he he.

Az exem mondta el az egészet ledöbbenve hogy uristen ez a srac/baràtom igy szorakozott velem milyen aljas, es pont azt a bajuszborotvalos nyomulos csajt tartja többre jesszus. Akinek semmi tartàsa. Szoval csak tudjak rola. Es olyan mély megvetés volt a szemében a sarga földig lenézte öket.

Hogy valahol vigasztaloan hatott.

A bnömnek nem mondtam el hogy tudok mindenröl. A baràtomnak mondtam el csak, mert velem ki akart békülni mert hoppon maradt ugye, hogy jol elcseszte mert ha még meg is tudnék bocsatani, mert oke mindenki lehet h.lye egyszer, de hogy pont a bnömmel azt màr igy hogy? Megis milyen lenne ezek utan a tarsasàgban lenni (en es a barataim meg ö es a baratai ugy, hogy a bnöm közben rajtam röhög hogy a pasim egy csettintés neki)igy kidobtam. Bnömnek meg hosszan ecseteltem milyen sz.r az àgyban amugy:)es szétröhögtük magunkat rajta.

2020. jún. 26. 07:40
 6/9 anonim ***** válasza:

5. folyt

Szoval azota nem bnöm a bnöm csak nem tudja azota sem hogy tudom mi ment a hàtam mögött. Neha beszelgetünk, ez az, de kiismertem.ennyi elég is volt.

2020. jún. 26. 07:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Sajnos nem jellemző rám, hogy az ilyeneken túl tudnék lépni. Minden zátonyra futott barátságomat gyászolom, kisebb-nagyobb mértékben :/
2020. jún. 26. 15:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem, mai napig eszembe jut az, amit az állítólagos legjobb barátom művelt velem. Két éve történt pedig.
2020. jún. 29. 21:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Én nagyon nehezen teszem magam túl rajta, úgy értve, hogy évekig rágódom. De amúgy élem az életem, de nem felejtek.
2020. aug. 1. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!