Mit tegyek, hogy ne szégyeljem, hogy vele látnak az emberek?
Szörnyű embernek érzem magam... van egy nagyon jó barátom, nagyon szeretem, mint embert, mert olyan alázatos és kedves, jókat nevetünk... csak hogy is mondjam eléggé kis bénácskának néz ki, nem népszerű (ez nem baj, csak ismertetőjegyként írom), és néha mikor megyek vele az utcán, olyan furán érzem magam, hogy vele vagyok, mert kivülről olyan nyominak tűnik... ráadásul én lány vagyok, ő meg fiú, tehát azt is gondolhatják az emberek, hogy együtt vagyunk... TUDOM, hogy velem van a baj, és szeretnék ezen változtatni. Nem akarom, hogy érdekeljenek mások véleménye róla, mert én jól érzem magam vele. Tudom, hogy nem is érdemel meg engem emiatt, de mondom: szeretnék ezen változtatni, és le/zarni, hogy ki mit gondol és kiről...
18/L és 16/F
Köszi a választ:)
Igen, már emiatt otthagytam egy nagyobb társaságot, hogy úgy éreztem meg kell felelnem nekik valamivel, öltözködés terén is mindig jobban néztek ki, páran kritizálták, hogy mekkora a hasam stb stb... szerencsére ezzel a másik (amelyikben a barátom is benne van), annyira nem meghatározó az életemben, és elfogadóbb is (az előzőhöz képest!).
Nincsmit. Igazabol csak tudod rossz volt gyerekkent ezzel a hittel felnonnom, h en milyen egy nyomi vagyok es nem szeretnem, h te is ezt hidd magadrol, vagy a baratodrol. Orommel segitettem, mert ebbe van tapasztalatom. :) sok mulik a tarsasagon.
Amugy azt tudtad, h a kritizalas lelki bantalmazasnak minosul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!