Ha egy haver azt mondja, hogy örülök, hogy találkoztunk az mit jelenthet? Ti mikor használjátok? (Lerázás vagy tényleg az örömötöket szoktátok kifejezni?)
Figyelt kérdés
Barátok2020. jún. 15. 15:27
1/4 anonim válasza:
jó kérdés
velem már megtörtént mindkettő, volt, hogy le akartam ezzel rázni az illetőt, úgymond elköszöntem ezzel a kifejezéssel, hogy örülök hogy találkoztunk (de mostmár csá), de olyan is volt, amikor őszintén örültem valakinek és azért mondtam
ennyiből, így, nehéz kitalálni, hogy a te haverod vajon hogyan értette
2/4 anonim válasza:
Nem jelent semmit. Mondja mindenki akkor is ha jól érezte magát meg akkor is ha csak "protokoll".
3/4 anonim válasza:
Nem fogalmaznék úgy, hogy nem jelent semmit. Inkább úgy, hogy minden helyzetben mást jelent.
4/4 anonim válasza:
Én csak akkor szoktam mondani hogyha tényleg örülök hogy találkoztam valakivel....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!