Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha egy haver azt mondja, hogy...

Ha egy haver azt mondja, hogy örülök, hogy találkoztunk az mit jelenthet? Ti mikor használjátok? (Lerázás vagy tényleg az örömötöket szoktátok kifejezni?)

Figyelt kérdés
Barátok

2020. jún. 15. 15:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

jó kérdés

velem már megtörtént mindkettő, volt, hogy le akartam ezzel rázni az illetőt, úgymond elköszöntem ezzel a kifejezéssel, hogy örülök hogy találkoztunk (de mostmár csá), de olyan is volt, amikor őszintén örültem valakinek és azért mondtam

ennyiből, így, nehéz kitalálni, hogy a te haverod vajon hogyan értette

2020. jún. 15. 15:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem jelent semmit. Mondja mindenki akkor is ha jól érezte magát meg akkor is ha csak "protokoll".
2020. jún. 15. 15:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogalmaznék úgy, hogy nem jelent semmit. Inkább úgy, hogy minden helyzetben mást jelent.
2020. jún. 15. 17:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Én csak akkor szoktam mondani hogyha tényleg örülök hogy találkoztam valakivel....
2020. jún. 15. 20:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!