Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lehet változtatni a támadás-me...

Lehet változtatni a támadás-megelőző magatartáson?

Figyelt kérdés
Életem során rengeteg támadás ért a külsőm és visszahúzódó természetem miatt és ez kialakított bennem egyfajta anticipációt, támadás megelőző viselkedést ami azzal jár, hogy már szinte mindent támadásnak veszek amit az emberek hozzám szólnak és lehet, hogy nem kellőképpen reagálok amikor az a kevés jóindulatú ember szól hozzám. Hogyan lehet ezen változtatni? Hogy lehet megítélni, hogy kik azok a személyek akik nem lépnek támadólag fel? Szinte mindenki hozzászólása kioktatásnak, parancsolásnak tűnik.
2020. jún. 14. 10:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Terapia.

Naplovezetes. Onvizsgalat.

2020. jún. 14. 11:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, velem is ez van. Aztan igy tobb konfliktusom van, mint kene, h legyen. Igazabol amikor jo kornyezetbe kerultem akkor elmult ez a fajta vedekezesem, de a tudatossag is nagyon segit. Ertekeld ujra a szituaciokat es ha legkozelebb hasonlo van akkor mar tudni fogod, h minek vedd. De egy megbizhato barat anlegjobb segitseg: en mindig megkertem egy idoben valakit akiben biztam, h mit gondol x sziturol. Tenyleg beszoltak e vagy csak tamadasnak vettem-e?
2020. jún. 14. 11:03
 3/5 A kérdező kommentje:

2

Az az, hogy megbízható barátot sem találtam eddigi majd 30 évem alatt, mert bár abban a hitben voltam, hogy barátok voltunk, ha fontosabb személyek jelentek meg akkor már nem is viselkedtek annyira barátian és olyankor mindig úgy tűnt, hogy csúfot űznek belőlem, és kioktatnak.

Ja egy jó környezet valószínű segítene csak nem tudom ilyen hol van. Rossz alakok mindenhol vannak, akik lerontják a többieket.

2020. jún. 14. 11:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Jo kornyezet alatt inkabb a mikrokornyezetet ertem. Valasztani 2 jo baratot vagy egy jo csaladtagot. Csak van egy szulod aki megbizhato?
2020. jún. 14. 11:15
 5/5 A kérdező kommentje:

4

A szüleim nagyon idősek. Nem szeretném leterhelni őket. A testvéreim inkább csak kihasználnak, mindig akkor hívnak ha szükségük van valamire.

Igazából jelenleg nincs akivel beszélgetnem.

2020. jún. 14. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!