Miért élünk undi kis materialista világban undi kis materialista emberekkel?
1
Nincs ebbe semmi általánosító.
Tán magadra ismertél?
egyes vagyok
Te általánosítasz, mert te kérdezted: Miért élünk...stb. Nem mindenki él így, csak akinek a világa ennyire be van szűkülve, kedves Kérdező, mint a tiéd.
1. miért is kellene undorodni a materialistáktól?
2. miért nem találsz szépséget a materialistákban?
3. miért nem veszed észre a nem-materialistákat?
4. miből gondolod, hogy az undiság és materializmus egymásnak bármiféle okozatai? Egy nem-materialsta ne lehetne undi?
5. miért pont a materialisták undisága éri el az ingerküszöbödet?
6. ha ilyen jellegű problémáid vannak, miért nem költözöl olyan világba, ahol nincsenek undi materialisták? A Mars-program szeretettel vár.
Vagy csak simán nem tudsz differenciáltan gondolkodni?
1
De mi szeretni való van a materialistákban? Aki az anyagi javakat az ember fölé helyezni azt hogyan lehetne jellemezni szerinted? Milyen pozitív jelzőket lehetne rá használni? Aki az embert megjelenése, külseje alapján ítéli meg, az miért nem undorító szerinted?
A nem-materialisták is ott vannak valahol, de a világ attól még materialista mert ők dominálnak és ők formálják ezt a nyamvadt világot, a nem-materialistáknak visszavonultan, elnyomva kell élniük miattuk.
egyes és négyes vagyok
Köszi, nincs több hozzászólni valóm.
7
Hát nem is nagyon lehet megcáfolni amiket írtam, úgyhogy megértem.
5
Miért mégis mire irigykednék?
"csak simán nem tudsz differenciáltan gondolkodni"
Ezt a véleményt osztom magam is, kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!