Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek, miért szeretem...

Szerintetek, miért szeretem ennyire Jungkookiet?😣😣

Figyelt kérdés
(Aki nem tudja kiről van szó, az ne tegyen semmiféle megjegyzést please🙏)

2020. jún. 4. 21:38
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%

“Széles váll” hallod csaje 60 centis válla van mit akarsz még?:D

A testszőr meg szerintem undorító és taszító, szóval mi is van abban ha mondjuk ad magára a srác és nem hanyagolja el a külsejét? szerintem semmi.

Utolsót meg szét adom, ritkán látsz te olyan palit mint Jungkook abban millió százalékra biztos vagyok.

Persze Koreában is vannak vézna fiúk de még mindig jobban néznek ki mint az itteni csöves bánatok lmao

2020. jún. 30. 20:27
 32/39 anonim ***** válasza:
100%

Baszki mi az hogy nincs rajtuk testszőr?xddd Tae keze is szőrös és borostájuk is szokott lenni elvégre is férfiak nem?🤡

[link]

Itt van egy kép Jkról, tessék tisztán látszik hogy szőrös a lába, szóval itt nekem ne gyertek azzal hogy lányosak

2020. jún. 30. 20:37
 33/39 anonim ***** válasza:
12%

Örülök hogy sikerült megérteni amit írtam.

Pont igazoltatok mindent amit korábban leírtam a válaszaitokkal XD

Ki mondta hogy nincs rajtuk szőr? Azt mondtam hogy az európai pasik szőrösebbek.

Attól hogy valakinek szakálla van még nem lesz igénytelen.

De amúgy mit erőlködök én itt.... De azt hozzátenném hogy én kultúráltan leírtam a véleményemet ti meg mint az óvodások úgy válaszoltatok.

Nem baj csajok majd felnőttök egyszer ;)

2020. júl. 1. 21:30
 34/39 anonim ***** válasza:
73%

Nekik is van akkora válluk mint az európai pasiknak, ebben biztos lehetsz.

Főleg Namjoonak, Jinnek és magának Jungkooknak.

2021. febr. 16. 17:06
 35/39 Nagy Anna7657 válasza:
80%

kedves kommentelők le se tagadhatnátok, hogy magyarok vagytok de tényleg. :)

Elképesztően rasszisták vagytok csak hogy tudjátok egyáltalán nem néznek úgy ki mint a lányok. Korea egy egészen más kúltúra. Ők legalább odafigyelnek a külsejükre férfi léttükre is nem úgy mint a kedves, jóindulatú pattanásos magyar fiúk. És nem, nem azért védem mert én is szeretem őket. (Nem stannelem a BTS-t)

2021. márc. 14. 13:24
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
utolsó szívemből szólt! ők legalább nem igénytelenek meg nem pattanásig kigyúrt szőrös majmok, habár edzettek de teljesen elfogadhatóan.
2021. márc. 14. 16:58
 37/39 anonim ***** válasza:
82%
33. Te viszont sose fogsz. Ezt a faszt..
2021. márc. 15. 22:57
 38/39 anonim ***** válasza:

Mert nagyon könnyű. :)

30-as és 31-es válaszban van az igazság. 😊

2022. ápr. 11. 01:28
 39/39 anonim válasza:
Ne foglalkozz a sok rosszindulatú kommentekkkel, mert teljes mértékben megértelek. Én is nagyon szeretem őt, a hangja és a zene iránti szenvedélye miatt.
2024. febr. 22. 07:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!