Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek, miért szeretem...

Szerintetek, miért szeretem ennyire Jungkookiet?😣😣

Figyelt kérdés
(Aki nem tudja kiről van szó, az ne tegyen semmiféle megjegyzést please🙏)

2020. jún. 4. 21:38
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
59%

Úgy bizony, velünk jobb is ha nem vitatkoztok :).

Amúgy meg,Jungkooknak lányos a feje?ohm..miaf*sz

[link]

Szerintem még mindig fiúnak néz ki,ahhoz meg már hozzá szoktunk hogy néhány európai ember úgy látja őket mintha “lányok” lennének, szóval ez már lerágott csont.

Kérdező, gondolom azért szereted őt mert tehetséges, aranyos, nagy szívű, szeretetre méltó, sármos és jól néz ki (ezalatt azt értem hogy normális, férfias kidolgozott teste van tehát szexi)

Meg úgy alapból nekem is ő volt a biasom régebben (már most ott tartok hogy ot7 vagyok hihi) mert nem tudom.. olyan különleges aurája van és karizmatikus személyisége, mégha néha felénk is.

Az orrával pedig semmi baj sincs.

2020. jún. 5. 13:18
 22/39 anonim ***** válasza:
100%
Félénk*
2020. jún. 5. 13:19
 23/39 anonim ***** válasza:
61%

Ja és kedves első, figyelj csak

Miből veszed hogy “kislány”? mármint oké, biztos fiatal még csak azt akarom kérdezni,te honnan tudod azt hogy később nem fogja szeretni a srácot, mármint mikor mondjuk felnőtt nő lesz?! És ha a rajongója marad még öreg korában is? Az ember a fiatalkori “bálványait” sosem fogja elfelejteni (már akinek van, és ezt is csak a kpopperek érthetik most/majd akkor) szóval ez az egész rajongás nem kortól függ, hatvan év körüli néniket is láttam már BTS koncerten :)

Utolsó voltam.

2020. jún. 5. 13:23
 24/39 anonim ***** válasza:
100%

#21, igazad van, tényleg nem túl jó kifejezés, hogy lányos a feje, azért írtam így, mert mások szerint az. Szerintem inkább kisfiús arca van, az ázsiai srácok ilyenek, majd úgy 30-35 éves kora körülre férfiasabb arca lesz. Az orra szerintem sem nagy, de ha az lenne, sem lenne vele semmi baj. Pl. Daesungnak a BIGBANG-ből tényleg nagy orra van, és őt sokan kifejezetten rondának tarják emiatt, de szerintem nem az, nekem ő kifejezetten tetszik. :D

Amúgy, ha már lányos idoloknál tartunk, az tényleg nem Jungkook-nál kezdődik. Ren a NU'EST-ből, na ő tényleg elmenne csajnak is. :D

[link]

Bocsánat, hogy szétoffoltam a kérdést.

2020. jún. 5. 13:38
 25/39 anonim ***** válasza:
100%

Az igaz hogy az idolok között kb. mindenkinek babafeje van.:) Jungkooknak főleg. Ez is egy remek ok hogy szeressem. Meg sem érdemeljük őt.

Kislányaimnak üzenem, hogy én sem úgy terveztem közvetlenül a 16. születésnapom előtt, hogy teljesen beleesek Jungkookba.:D Ennek már majdnem 6 éve, és esélyem sincs szabadulni.:) És tetszik ez az állapot. Nagyon szerettem látni ahogy felnő.

2020. jún. 5. 13:50
 26/39 anonim ***** válasza:
100%

Saját véleményem szerint a long haired Jungkook volt a legférfiasabb(rövid hajjal olyan babás, aranyos fiú de még akkor sem tudom lányhoz hasonlítani,nem is értem az embereket.normálisan látszik hogy férfi)

[link]

Ezen a képen például kifejezetten férfias (nem mintha a többin nem lenne az, ráadásul még a haja is hosszú de mégis)

Szóval igen,a lányos kinézet tényleg nem Jk-nál kezdődik

Sokan Jimint bántják ezzel,de örülnének csak ők ha úgy néznének ki :‚D

2020. jún. 5. 14:26
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
#26, Jungkook nekem is nagyon tetszett hosszú hajjal. Nagyon sok negatív kommentet meg utálatot kapott emiatt, de komolyan nem értem mi volt vele a baj, szerintem jól állt neki.
2020. jún. 5. 15:27
 28/39 anonim ***** válasza:
81%

Jungkook lányos?? Emberek mivan veletek i-

Izmos, helyes és férfias vonásai vannak az arcán,honnan a halálból vetted te azt hogy úgy néz ki mint egy “csaj”?

Smink nélkül meg aztán fullra férfias és férfinak is érzi magát szóval Jungkookról ilyet ne (és a többiekről se)

Mondjuk ott van pl a Shinees Taemin, imádom azt az embert is de azt kell mondjam Jungkook sokkalta férfiasabb nála arcra,ha már azt vettük itt fel.

2020. jún. 22. 21:46
 29/39 anonim ***** válasza:
38%

Mivel már a sokadik BTS-es kérdést olvasom és minenhol ugyan ezeket a típusú válaszokat látom leírom a véleményem. Le lehet pontozni. Nem érdekel.

Kezdem ott a mondandómat, hogy imádom a zenéjüket és a srácokat is.... DE

1. Úgy kezelitek a srácokat mintha ismernétek őket. Itt áradoztok hogy ők tökéletesek azért mert.... Egyikünk sem ismeri őket. Van egy képünk róluk ami nyilván valamennyire megeggyezik a valósággal de nagyon sok olyan dolog van, amit nem tudhatunk róluk mert ártana a hírnevüknek. Szóval nem, még Jungkook sem tökéletes.

2. Pont az ilyen hozzáállás miatt nézik le azokat, akik szeretik ezt a műfajt. Mert ha ez a téma, mindenhol azt látják, hogy istenként tekintetek rájuk és ha valaki nem ért egyet vagy rávilágít hogy nem tökéletesek akkor rögtön ki akarjátok kapni a szemét.

3. Az átlag európainak igenis ők lányosak. Nézzetek meg egy itteni pasit meg őket. Szélesebb váll, állkapocs, csípő, testszőr....stb. Az ázsiaiaknál az az elvárás meg a normális hogy szép arcúak a fiúk itt meg nem. Ezt nektek is el kell fogadni.

Nem azt mondom, hogy ne rajongjatok, de azért kicsit túlzás amit csináltok. És amúgy sérelmezitek hogy ők nem fogadják el amit ti mondotok, de ti is csak a saját véleményeteket hajtjátok, sokszor homokba dugott fejjel.

Aki meg csak kötekedni jön ide az magát minősíti.

2020. jún. 29. 21:41
 30/39 anonim ***** válasza:
76%

#29 Eleget tettem a kérésednek.

1. Mondandód már az első pontnál falnak megy és vérzik. Először is, ez a "mintha ismernétek őket" duma...ez így mit akar, ha 80%-ban a külsejéről írtunk/dicsértük?...

2. "Pont az ilyen hozzáállás..." Ezt a geçi szart is többet hallottuk mint a maradjotthont.

3., Anyám piçsáját érdekli hogy Jungkook kihez képest mennyire férfias. Ő hozzá kell igazítani a férfiakat, nem fordítva.:DD És attól még millió és egy okot ad rá, hogy szeressék a rajongók, és meg is teszik szerencsére, elég keményen.:)

Még mindig jobb egy homokba dugott fej (nem mintha bármelyik rajongó is ezt tenné), mint a te $eggben felejtett fejed.

Köszönjük, hogy véleményeddel előbbre vitted az emberiséget.

2020. jún. 30. 16:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!