Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Olyan nagy kérés az az emberek...

Olyan nagy kérés az az emberektől, hogy hagyjanak békén?

Figyelt kérdés
Egész életemben csak ennyit kértem de sosem kaptam meg.
2020. máj. 14. 09:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Nem. Csak aztán akkor se változtass ezen, amikor bajban vagy, és segítség kellene.
2020. máj. 14. 09:54
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Mivel egy társadalomban élsz, nehéz megúszni az emberek nélkül. De erre van egy tanya a puszta közepén. Oda kell kiköltözni és ott max. hetente egyszer jön a tanyagondok és más emberrel nem kell találkoznod.
2020. máj. 14. 10:17
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem annyira azzal van baj, hogy találkozni kell emberekkel, hanem azzal, hogy amikor találkozni kell akkor nem hagynak békén sosem, szívják a vérem.
2020. máj. 14. 10:26
 4/11 anonim ***** válasza:
Ilyenekkel meg ne találkozz. Szakítsd meg velük a kapcsolatot, akár mondd is meg nekik, amit érzel. Kérdezz rá, minek találkozzak veled, amikor úgyis végig cseszegetsz? Vagy egyszerűen zárd ki őket az életedből, ha van rá módod.
2020. máj. 14. 14:39
 5/11 A kérdező kommentje:

4

Nem lehet az ilyesmit felhozni, már próbáltam. Értetlenül néznek, hogy miről beszélek. Az ő véleményük szerint nem cseszegetnek meg megkérdik minek kapom fel a vizet a semmire. Nem egyenlőek az értékrendek, így felesleges a kommunikáció.

Teljesen elkerülni az ilyen embereket meg nem lehet, bármennyire is próbálkozol úgyis belebotolsz itt-ott néhányba.

2020. máj. 14. 15:46
 6/11 anonim ***** válasza:
27%
Olyan nagy kérdés hogy foglalkozzanak velem ? egész életemben ezt kértem de sose kaptam meg ...
2020. máj. 14. 18:30
 7/11 anonim ***** válasza:

Ha megbeszélni nem tudod velük, akkor mondd el ezt és utána ne találkozgass velük többet. Csak veszik már a lapot, ha a végén úgy teszel mintha nem is léteznének.

Amúgy nem is az ő véleményük a lényeg, ha te azt mondod, hogy ez zavar téged az úgy van. El kéne fogadniuk, mivel nem lehet azon veszekedni, hogy mit érzel..

2020. máj. 15. 11:07
 8/11 A kérdező kommentje:

7

Ez jó lenne csak a való világ nem úgy működik. Az emberek bosszúállóak és nem is kellene több mint az, hogy úgy tegyek mintha nem is léteznének ahhoz, hogy megpróbáljanak ellehetetleníteni illetve kitúrni például munkahelyről.

De egy egyetemi vagy suli közösségben is elég ha úgy teszel mintha nem léteznének és máris közellenség vagy, szövetkeznek ellened / csoportosan támadnak majd.

Ez sajnos a való világ, vagy beilleszkedsz abba ami van, vagy vállald a következményeket.

2020. máj. 15. 12:10
 9/11 anonim ***** válasza:

Az tényleg gond, ha kötelezően egy légtérben kell tartózkodnod velük. Aki elég intelligens, az nem bosszút fog állni vagy hasonló, hanem megérti..

Kitartást kívánok, más ötletem nincs:(

Maximum kifogásokkal gazdálkodhatsz.

2020. máj. 15. 12:27
 10/11 A kérdező kommentje:

9

Egy része megérti, mert kellően intelligens. De intelligensek között is akad bőven olyan aki támogatja a rituálészerű szocializálódást és társas szabályok szigorú betartatását másokkal :)

Más része meg azért nem mert nem intelligens.

2020. máj. 15. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!