Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi lehet a gond velem?

Mi lehet a gond velem?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy viszonylag sok barátnőm van, akikkel elég szoros a kapcsolatom. A jelenlegi osztályomból 3 lánnyal mindent megbeszélünk, a régi osztályomból kb 4 lánnyal állok ilyen kapcsolatban. Ahol tudok, segítek, legtöbbször elérhető vagyok és tudok segíteni, meghallgatom őket, érdeklődöm felőlük. De szinte egyikük sem hív sehova, nélkülem mennek mindenhova. Tudom, hogy nem vagyok csodálatos ember, én sem szeretem magam, illetve szép és népszerű sem vagyok nagyon. Szerintetek min kellene változtatnom? :(
2020. máj. 8. 21:35
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nekik kellene változtatniuk, nem neked. Ők nem igazi barátok, legalábbis jelenleg nem.

Próbálj meg másokkal barátkozni, akiket érdekelsz.

2020. máj. 8. 21:41
 2/2 anonim ***** válasza:
#1-nek szerintem teljesen igaza van, de mindenképp beszélj velük, hogy ez neked nem esik jól. Hátha észreveszik, hogy hibáztak, és akkor reméljük, hogy változtatnak ezen.
2020. máj. 10. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!