Van egy barátnőm aki már egy jó ideje nagyon sokszor idegesít, más is érzett már ilyet?
számonkérő és kioktató stílusa lett, és ilyenkor nagyon ideges leszek, mert tőlem teljesen távol áll az ilyen..
sajnos ez miatt egyre távolságtartóbb is vagyok vele, és egyre több témánál érzem azt, hogy ezt inkább nem osztom meg vele, mert félek hogy legközelebb mibe fog belekötni.
Nagyon rossz érzés,mert régi jó barát..:(
Valahogy amióta felnőttünk és már nem bulizásról szól az élet , eltávolodtunk egymástól.
Hogy kezeljem?
Elmondai soha nem fogom neki, mert megsértődne..
ezért semmi értelme nem lenne..
Mit tegyek, hogy amikor épp számonkérő stítulsban beszél vagy amikor kioktat akkor ne legyek ideges?
Tényleg szó szerint érzem, hogy teljesen felmegy a pulzusom olyan ideges leszek ilyenkor miatta..:S
Tényleg nagyon rossz érzés, hiszen egy régi jó barátom váltja ki ezeket az érzéseket belőlem...:(
Kérlek aki tapasztalt már ilyet, segítsen nekem, hogy hogy kezelte..:(
köszönöm a válaszokat...10-es csak tudod ez nem ilyen egyszerű, mert régi barát, sok közös szép emlékünk van és nem volt mindig ilyen. Biztosan mindig benne volt ez a kioktatni szerető jellem, de nem volt ilyen. Amióta megismerte a párját akivel most van azóta lett ilyen, pedig alapból bírom a párját, de ő sem egy könnyű eset. De nyilván minden ember más és én mindenkit el tudok fogadni olyannak amilyen...
maximum ha nagyon nem egy világ vagyunk , akkor nem keresem a másik társaságát és ennyi.
Sajnos a helyzet azóta sem lett jobb...
rossz érzés, hogy egyre jobban eltávolodom tőle és már már teljesen felszínes lett vele a kapcsolatom, miközben a baráti társaságunk közös még mindig...
amikor beszélgetek vele, vagy találkozok vele és normális akkor azt érzem , hogy nagyon szeretem, de nem telik el sok idő és már kezdi a kioktatást...
a napokban is rám írt és szabályosan leteremtett valamiért...
nekem soha nem jutna eszembe leteremteni egy barátomat...
én nem tudom miért de alapból nekem valamiért nem is nagyon van gondom senkivel.
És a stílus ilyenkor amit megenged magának egyszerűen elképesztő számomra...
mintha nem is a barátom lenne, hanem egy velem ellenséges ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!