Akinek van ellenkező nemű barátja?
Egy fiú barátom van 12 éves korom óta. Most 37 vagyok. Mindketten családosok. Sosem akart egyikünk sem többet. A párjaink jól kezelik. Évi 3-4 találkozunk családosan, hol ők jönnek, hol mi utazunk hozzájuk.
De szoktunk együtt koncertezni, vagy vacsizni kettesben. Az évi 5-6 alkalom.
Ő elég introvertált, nincs jóba a tesójával, így nagyjábol én vagyok az egyetlen kapocs a gyerekkorához. Nagyon okos srác volt mindig, mindig jó vele találkozni. Semmi vonzalom. Az unokatesóimmal vagyok ilyen kapcsolatban.
Munkáról, családról, párkapcsolatokról szoktunk beszélgetni. Találkozni kb 3 havonta találkozunk (mondjuk most épp nem a járvány miatt), beszélgetni heti szinten szoktunk messengeren.
A közös program általában sütögetés, kocsmázás, beszélgetés szokott lenni. Sosem gondoltam rá, hogy több legyen köztünk, külsőre abszolút nem jön be és az életvitele sem teszi épp alkalmassá egy kapcsolatra.
Összeülünk kávézni, bográcsozunk, grillezünk, elmegyünk valamerre kikapcsolódni, bulizni.
2 nagyon jó férfibarátom van, az egyik külföldön él, így vele sajnos csak félévente tudjuk ezt megejteni.
A másik jó barátommal pedig havonta 1x összeülünk.
Nem, nem gondoltam rá. Én házas vagyok, nekik is vannak kapcsolataik. Az egyikkel 15 éve vagyok barátságban, a másikkal 10 éve. Gyakran csinálunk négyesben is programokat, én is jóban vagyok a barátnőkkel, a férjem is jóban van a barátaimmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!