Ha veletek tenné ezt valaki, szánalmasnak gondolnátok vagy örülnétek neki?
Tudom, hogy hiányzik, de szerintem, ha ennyi volt neki, hogy újra barátok legyetek, mármint nem csinált semmit, akkor nem érdemes, hogy a barátod legyen.
Én évekig alázkodtam meg a "legjobb" barátnőmnek, mindig minden összeveszés után én kértem bocsánatot, még ha ő bántott meg nagyon, akkor is.
Aztán egyszer azt mondtam elég, mikor megint nekem kellett volna utána mennem, hogy elnézést kérjek, mikor bunkó volt, és egyszerűen elengedtem.
Nagyon meglepődött, és ettől meg is utált, mert, hogy "ennyit jelentett nekem".
De nem bántam meg soha, mert még évekig az lett volna, hogy egyre pofátlanabbul megbánt, azért meg nem éri meg a nevetgélés, meg azok a napok, amikor jól elvoltunk egymással.
Ő keresett meg évek múlva face-n, de nem írt, megint csak bejelölt, gondolom, hogy én beszéljek először.
Már nem haragszom rá, nem érzek iránta semmit, persze jó lenne vele hülyülni, de már nem lenne ugyanaz, és nem szeretném folytatni a játékait.
Úgyhogy a te döntésed, de én hagynám a helyedben. Ha annyira barátod akarna lenni, már megjelent volna az évek során...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!