Mit gondolnátok ha ezzel állna elő egy ismerősötök?
Bevásárol nektek karácsonyra, mmint a te szeretteidnek, hogy neked ne kelljen ezzel bajlódni.
Már abban az esetben ha ténylegy csak nyűg..
Így mindenki jól jár, mert a felajánló fél nehezen éli ki ezen vágyait, mivel neki kicsi a családja.
Természetesen egyeztettek nagyjából az ajándékokról és a végén kifizeted neki a végösszeget. Ő csak az ezzel járó macerától szabadítana meg.
Valahogyan számítottam erre a válaszra.
Érdekes egyre több embertől hallom, hogy ők koccintanak egyet és ennyi. Én speciel mindig olyan izgatott vagyok, hogy vajon amit kinéztem az hogyan fog tetszeni az illetőnek, nem tudom van egy varázsa a dolgonak.
De az is igaz, hogy akinek nagy a családja az az x év után már tényleg nem tud mit kitalálni, és fárasztó.
Szerintem semmi gond nincs ezzel. Én is világ életemben oda voltam a karácsonyért. Vannak ilyen emberek.
Ha őneki ez örömet okozna, és neked könnyebbség, érdemes egyszer kipróbálni, miért ne? Aztán ha beválik, lehet többször is.
Egy dologra vigyáznék viszont. Előre adnám neki oda, készpénzben a keretösszeget. Ugyanis vannak olyan, álmodozó, ompulziv emberek, akik vásárlás közben hajlamosak elveszteni a fejüket, a karácsonyi forgatagban főleg (Még ezt is, még azt is, de még ezt is, de még azt is!) és túlköltekeznek. Ha előre megkapott készpénz keret van nála, ez nem fordulhat elő, viszont ha utólagos rendezésben állapodtok meg, abból nagy galiba lehet ilyen esetben, minden jószándék ellenére is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!