Mit gondolnátok, ha egy ismerősötök Instastoryba fel te ne egy olyan kérdést, hogy (? )
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdés tárgya, hogy mit reagálnának az ismerősei, ha ő nem lenne hetero. Erre várná ott a választ az ismerősöktől.2018. aug. 25. 23:07
1/5 anonim válasza:
Azt gondolnám, hogy kíváncsi rá, mennyire toleráns emberek veszik körül. Ennyi. Nem feltétlenül kell beleképzelni, hogy "piacfelmérést" végez, mielőtt coming out-olna. Mert tudom, hogy ilyenkor mindenkinek ez az első gondolata. :D
2/5 anonim válasza:
Gáznak tartanám hogy ez nála a szint hogy insta storyba kérdez ilyeneket, főleg egy ilyen komoly dolgot.
3/5 anonim válasza:
Biztos törölni akarja a negativitást az életéből, a gyűlölködők pedig pont ilyenek
4/5 anonim válasza:
Ez egyátalán nem jelenti, hogy nem hetero. :)
Kb abba a kateróriába raknám a fejemben, mint amikor valaki megoszt egy 1-2 soros "böcsességet".
Kicsit önutálatot érzek, hogy "Mért voltam olyan hülye, hogy elolvastam?" és tovább állnék.
5/5 anonim válasza:
Azt, hogy agyilag egy 12 éves szintjén van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!