Mit csináljak, ha összevesztem a legjobb barátommal?
Sajnos ma elmondtam a véleményem arról, hogy alig keres. Ebből kialakult egy beszélgetés, aminek a vége az lett, hogy ő stílust váltott. Erre én csak annyit reagáltam, hogy zárjuk le a beszélgetést, és elköszöntem. Ő ezt látta, de nem ír rá vissza.
Már most bánt az egész, és nem tudom mit csináljak... :( Érzem, hogyha ez így marad, akkor egyértelmű, hogy milyen kedvem lesz az elkövetkezendő időben... :(
Mit csináljak? Hogy hozzam rendbe? Én nem ezt akartam... Azt akartam, hogy minél többet beszélgessünk, de ezt is csak elrontottam, mint mindent az életembe... :'(
Én azért mégis megpróbálnék írni, még mielőtt külön-külön elmérgesítenétek magatokban a konfliktust, és már nehezebb lenne helyre hozni.
Szerintem egy barátságban, ha csak nem nagyon durva a konfliktus, benne van, hogy meg akarjuk oldani a dolgainkat. Ha fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!