Miért ilyen átkozottul kimerítő az élet introvertáltként egy extrovertáltaknak kitalált világban?
10
Például?
Ezek szerint 0 olyan lehetőséget látsz, ahol nem kell kommunikálni?
Adatrögzítő, vagy bármilyen, csak adatfeldolgozással kapcsolatos munka például.
Grafikus, bármilyen művész, egyéni vállalkozó, tipográfus,... Nem tudom: mihez érzel kedvet.
A váltáshoz és lehetőségek kereséséhez persze idő és energiabefektetés kell - nem megy egyik napról a másikra illetve nem biztos hogy megy ilyen gyorsan de lehet, amennyiben jót találsz)
Google keresőbe:
introvertáltak munka
Nekem bíztató találatokat dob ki azonnal.
# 12
Én 3 évig voltam irodai adminisztrátor.
Igenis sokat kell kommunikálni munkatársakkal, adott esetben más osztályokról is emberekkel.
Meg én pl. annyira magamnak való vagyok*, annyira szeretem, igénylem az egyedüllétet, hogy alapból az sok, hogy heti 43 órán át ember van velem egy helyiségben.
* Az introvertált szót én se feltétlen szeretem, mert félrértéseket szül, mindenki mást ért alatta.
Társaságban én is sokszor vagyok pörgős, beszédes. Csakhog heti 3 társasági programot 1 hónapig pihenek, azaz 1 hónapig nem szervezek, kezdeményezek semmit és akár le is mondom.
# 15
Az, hogy tökéletes vagy, nem jogosít fel emberek lenézésére és erre a stílusra!
18
Szerintem te nem introvertált vagy.
Az introvertáltak idegrendszere alapból kevésbé terhelhető és ebből fakad a társasági kimerültségük is.
De ugyanúgy más is ki tudja meríteni őket, szóval nagyobb igényük van az ingerszegény környezetre mint a csend, kevés ember, kevés vizuális hatás stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!