Hol/hogyan tudok új barátokra/társaságra szert tenni?
Ilyen időszakban is főleg, mert a jelenlegi barátaim eléggé elhanyagolnak és szeretnék új társaságba keveredni.
Ez az ismerkedés, barátságok kialakítása vagy akár kapcsolatnak a kialakítása mindig is nehéz volt nekem...
Régebben sikerült egy baráti társaság kialakítása de ők valahogy nélkülünk rendeznek programokat, kiváltak, szétoszlott...
Nem tudom hol vagy hogyan lehetne így ismerkedni, aztán főleg nem ilyen kapcsolati téren, mert eddig mindig valamelyik barátom mutatott be egy lányt és úgy elkezdtünk beszélgetni és jól elvoltunk. De nem emiatt oszlott szét, ez soha nem volt probléma és teljesen normális ha sok időt töltünk együtt megkedveljük egymást. Hanem így mindenki ment a maga útjára, mindenki más társaságokat keresett inkább és én igaziból itt maradtam, nekem nincs más...
Valakinek valamit tipp vagy tapasztalat?
De most nincsenek koncertek a vírus miatt...
De 1 embert sem tudok hogyan tudnék "toborozni" vagy valahogy kialakítani valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!