Budapestiként hol tudnék új barátokra szert tenni? 20/F
Nem igazán vannak olyan hobbijaim, elfoglaltságaim, amiket közösen tudnék űzni valakivel.
De azért jó lenne párszor lemenni egy haveri társasággal iszogatni, dumálni.
Második éve tanulok Mozgókép és Médiaelméletet. Nagyon érdekelnek a filmek.
Emellett szívesen beszélgetek pszichológiáról, az emberi agy viselkedéséről.
A téma ami a legjobban foglalkoztat az elmúlt 1-2 évben, hogy hogyan lehetnék jobb, hogy lehetnék sikeresebb, az élet minden területén. Pénzügyileg, emberi kapcsolatilag, életmódilag.
Legyen valami hobbid és járj el társaságba. Például szerintem egy társasjáték klub vagány, és nem is vesz el sok időt az ember életéből. Sajnos még én sem vettem rá magam, mert vidéki vagyok, de ha BP-n élnék, mér kipróbáltam volna.
Szintén 20 éves
Régebben voltak Pesten előadások, ingyenesek is, amelyeket egy-egy híresség tartott, médiaszemélyiség, tv-ben szereplő pszichomókus, színész, ismert orvos. sokféle témában voltak ilyenek. Eljárhatnál ilyenekre, ha mostanában is vannak. Én már 10 éve nem Pesten lakom, szóval nem tudom mi a helyzet most ott.
Ott, ha látsz egy-egy fiatalt, csatlakozhatsz hozzájuk. Vagy kereshetnél partnert az ilyen előadásokhoz. Online biztosan vannak olyan felületek, ahol lehet partnert keresni, kiránduláshoz, utazáshoz, mozizáshoz, edzséshez.
De
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!