Szerintetek sem kellene komolyan vennem?
Figyelt kérdés
Van egy barátom, aki nő. Felnőtt, húszas éveikben járunk, én férfi vagyok. Egész jól összebarátkoztunk, állítólag nagy barátja vagyok neki, mégis mindig leráz, nem ér rá, amikor találkozni szeretnék, több esetben megbeszélt időpontot mond le az utolsó pillanatban.Ha szóváteszem neki, nagyon mérges lesz. Úgy gondolom, nem tekint igazi barátnak, csak amolyan lelki segély vagyok neki, amikor éppen arra van szüksége, de ez így nekem nem fer.Szerintetek hagyjam a francba?2020. márc. 15. 07:38
1/12 anonim válasza:
Én hagynám a francba, de meg is mondanám ezt neki.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Sokszor mondtam már neki, hogy ez nekem oké, nekem mást jelent a barátság annál, hogy elpanaszkodja mi történt vele aztán lelépjen napokra, majd mintha misem történt volna újra felbukkan.Sajnos úgy néz ki nem értette meg. Kicsit kiábrándító, hogy ennyit ér néhány embernek a valódi emberi kapcsolat.
2020. márc. 15. 07:46
3/12 A kérdező kommentje:
Javítva az előző hozzászólást, szóltam neki, hogy ez nekem nem oké.
2020. márc. 15. 07:46
4/12 szántóvető válasza:
kíváncsiságból kérdem hogy mit fogsz tenni?nem állsz szóba vele innentől fogva?
5/12 A kérdező kommentje:
Csak elmondom neki, hogy szerintem ezt hagyjuk inkább.
2020. márc. 15. 07:57
6/12 anonim válasza:
Nekem úgy tűnik leírásból, hogy akkor kezdeményez veled kommunikációt, ha "baj van", akkokr jó "valakinek panaszkodni", amikor megkönnyebbül, akkor pedig eltűnik?
Indulatmentesen érdemes lehet megmondani neki, egyértelműen.
7/12 A kérdező kommentje:
Így, ahogy leirtad kedves utolsó! Valószínűleg az lesz. Én igyekeztem fenntartani ezt a "barátságot", de úgy néz ki neki nem számít ennyit a dolog.
2020. márc. 15. 08:06
8/12 anonim válasza:
Afféle lelki szemetesládának használ, ráadásul az érdeklődés is egyoldalú. Ezekután még neki lesznek indulatai, azaz mérges lesz. Elnyomó, önző személy. Bizonyára jobb lesz az életed nélküle. Szerintem ne keresd, aztán mikor jelentkezik idővel, akkor mondd meg neki, hogy ne pazarolja az idődet, hisz méltatlanná vált a barátságodra, talán értékelnie kellett volna téged.
9/12 anonim válasza:
Szerintem is jobb lesz, ha megmondod neki, hogy részedről ennyi volt és megszakítod a kapcsolatot.
10/12 anonim válasza:
Attol hogy barat valaki mèg nincs feljogositva arra hogy tapadjon meg elvàràsokat tàmasszon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!