Mosolyogva néz a férfi barátom? Véletlen érintések? Szeret engem?
Figyelt kérdés
Mostanában 2-3x azon kaptam, hogy mosolyogva néz. Eddig is voltak véletlen érintések, pl. kezem megfogta (volt hogy direkt megfogta, mintha mutatni akarna rajta valamit). Mióta ilyeneket csinál, egyre jobban vonzódom. Szerintetek kezd belémszeretni? Éppen válnak......2020. márc. 7. 18:21
1/6 anonim válasza:
Vagy csak meg akar dugni. Férfiként mondom ezt.
2/6 anonim válasza:
Jah szerintem is kőkeményen megbna és azt gondolja hogy te is rajta lennél.
3/6 anonim válasza:
Szerintem is csak szexelni akar.
4/6 anonim válasza:
Válás közben nem hiszem, hogy hirtelen, villámcsapásként beléd szeretett. Ha így lenne, akkor az már előbb kialakult volna és kimutatta volna. Dugni akar.
5/6 anonim válasza:
Vagy a következő személyt látja benned a válás után.
6/6 anonim válasza:
A "véletlen" érintések elképesztően magas hányada biztosan nem véletlen. Eddig ott volt neki a felesége, ezért "nem vett észre". Világos, hogy dAgni akar, akár leendő társat, élettársat, feleséget lát benned. Alapozza a jövőjét. Nem tudhatjuk, mi lesz a vége. Ha kezded megszeretni, akkor hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!