Külföldön dolgozók, élők vannak barátaitok az ottani kollégák, munkatársak közül?
Szia! Én Münchenben élek, és 2,5 éve könyvelek a jelenlegi munkahelyemen. Én nagyon jóban vagyok pár kollégámmal/kolléganőmmel. Havi 1x-2x szervezünk vmilyen közös programot. Tegnap farsangi buliban voltunk, de lehet szó csak munka utáni vacsiról, iszogatásról, de akár hétvégi kiruccanásról is. Mondjuk én elég nyitott személyiség vagyok, könnyen barátkozom és tényleg nagyon kedves emberekkel dolgozom (nyilván vannak idióták is, de őket el kell kerülni).
Egyébként munkán kívül is vannak itt barátaim. Ők többségében inkább magyarok, akikkel vmilyen úton-módon összehozott az élet. Velük hét közben nem igazán találkozom, ikább hétvégi programokat szervezünk: nyáron grillezés strandolás, kirándulás, ilyenkor még inkább termálfürdő, bowling vagy csak átugaranak egyet társasozni.
Az elején én is aggódtam, h majd nem találok barátokat, de szerencsére felesleges volt :)
28/N
Nekem Anglia.
Nincsenek magyar ismeroseim, csak angol, franciak, spanyol baratok.
A munka utani 'go for a pint' meg nagyon nagy divat.
Nincs.
A kollegaim is kulfoldiek de ok a sajatjaikkal baratkoznak mert egy orszagbol szarmaznak, kozos az anyanyelvuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!