Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Külföldön dolgozók, élők...

Külföldön dolgozók, élők vannak barátaitok az ottani kollégák, munkatársak közül?

Figyelt kérdés
Ha beszéled a nyelvet össze lehet barátkozni bárkivel? Mennyire jellemző hogy összejárnak, programokat szerveznek a kollégák? Nyitottak az ilyesmikre?
2020. febr. 25. 19:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én Münchenben élek, és 2,5 éve könyvelek a jelenlegi munkahelyemen. Én nagyon jóban vagyok pár kollégámmal/kolléganőmmel. Havi 1x-2x szervezünk vmilyen közös programot. Tegnap farsangi buliban voltunk, de lehet szó csak munka utáni vacsiról, iszogatásról, de akár hétvégi kiruccanásról is. Mondjuk én elég nyitott személyiség vagyok, könnyen barátkozom és tényleg nagyon kedves emberekkel dolgozom (nyilván vannak idióták is, de őket el kell kerülni).

Egyébként munkán kívül is vannak itt barátaim. Ők többségében inkább magyarok, akikkel vmilyen úton-módon összehozott az élet. Velük hét közben nem igazán találkozom, ikább hétvégi programokat szervezünk: nyáron grillezés strandolás, kirándulás, ilyenkor még inkább termálfürdő, bowling vagy csak átugaranak egyet társasozni.

Az elején én is aggódtam, h majd nem találok barátokat, de szerencsére felesleges volt :)

28/N

2020. febr. 25. 20:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem Anglia.

Nincsenek magyar ismeroseim, csak angol, franciak, spanyol baratok.

A munka utani 'go for a pint' meg nagyon nagy divat.

2020. febr. 26. 07:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Nincs.

A kollegaim is kulfoldiek de ok a sajatjaikkal baratkoznak mert egy orszagbol szarmaznak, kozos az anyanyelvuk.

2020. febr. 27. 03:51
 4/6 anonim válasza:
Szintén Németország, több mint 1 év után, sem német sem magyar barátok... :( :( és nagyon rossz. Csak a párom és az ő családja akik itt vannak, de túl jó viszonyok velük sincsenek, szóval nekem nagyon sokszor nagyon rossz 😔
2020. febr. 28. 22:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én Németországban élek, vannak német és más külföldi kollégáim is. A kollégáim imádnak és ezt most minden beképzeltség nélkül írom, mert így igaz. Szoktunk elmenni bulizni, nyáron strandra, csajokkal vásárolgatni, szülinapokat ünneplünk. Eddig 2 magyar kollégám volt az előző munkahelyemen, mindkettővel nagyon jó a viszonyom, az egyik később terhes lett és rólam nevezte el a kislányát.
2020. ápr. 14. 13:08
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Anglia, és van angol, román, lengyel, olasz, spanyol, filippínó, bolgár, skót barátom.
2020. ápr. 14. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!