Mit kellene tennem ilyen helyzetben?
(Mindenekelőtt leszögezném,hogy fiú vagyok, és nem vagyok meleg.)
Van egy fiú osztálytársam. Minden jel arra utal, hogy meleg. Nem részletezném, miket szopott, bocsánat szokott (:D) csinálni és mondani. Félreértés ne essék, nem az a bajom, hogy meleg, hanem hogy amiket mond és csinál, néha már tolakodó, és egyértelműen arra célozgat, hogy tetszek neki, és mindezt csak velem csinálja!
Mit kéne mondanom, ha egyszer a szemembe mondja?
Arra is van esély, hogy egy suliba kerülünk (mivel most nyolcadikosok vagyunk) és emiatt féltem is őt, mert tudom milyenek a városiak: aki kilóg a sorból, azt a földbetiporják (tisztelet a kivételnek).
Várjam ki, mi lesz a vége, vagy tudtok jobbat?
Ha téged zavar az, hogy tolakodóan viselkedik veled add a tudatára, hogy te erre bizony nem vagy vevő.
Az, hogy kilóg a sorból nem igazán tudsz vele mit kezdeni.. Ha egy suliba kerültök és a haverod és mondjuk látod, hogy oltják őt / piszkáljak max kiállsz mellette, de ezen kívül mit szeretnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!