Mit tanácsolnátok?
Ne legyél ilyen sekélyes, mert a végén egyedül maradsz barátok nélkül. Mindenki azzal beszélget és barátkozik, akivel szeretne. Ha valóban a barátaid, akkor légy olyan ember nekik, akivel szívesen töltenek időt és akiben megbíznak. Én sem töltöttem volna szívesen az időm tiniként egy olyan baráttal, aki beleszól kivel beszélhetek, barátkozhatok, aki nyalizásnak tartja, ha mással is jóban vagyok. Rettenetesen utálatos embernek tűnsz és ha ők is így érzik előbb utóbb te fogsz "kiesni a körből". Ezek a lányok elméletileg a barátaid. Az ember a barátait azért választja maga mellé, mert kedveli őket, akit pedig kedvelek annak jót akarok és igyekszem önmagáért elfogadni.. Bár te még rettentően fiatal vagy ahhoz, hogy ezt megértsd azt hiszem.
Leegyszerűsítve, ha tényleg a barátaid próbálj meg kedvesebb lenni velük.
E-vel kedves vagyok L-el már a törtentek után nem tudok.
A próbléma az hogy E kibeszéli nekem L-t és barátkozik vele csak hogy ne legyen egyedül ha nem megyek suliba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!