Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Amikor közösségbe mész miért...

Amikor közösségbe mész miért mindig az van, hogyan érjük el, hogy a másik úgy érezze magát mint egy darab sz. R?

Figyelt kérdés

Elsősorban a dominanciaharc miatti sértegetések, személyeskedések, konfliktusok jellemzik az ilyen összejöveteleket.

Az annyira állati és kiábrándító.

Miért viselkednek így az emberek?

2020. febr. 14. 10:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem se a baráti, se a haveri, se a munkahelyi közösségeimben nincs ilyen viselkedés, mert megválogatom, kivel állok szóba. Két munkahelyem volt, ahol ez jellemző volt, addig váltottam, amíg nem kerültem normális céghez, normális emberek közé. Ennyit erről.
2020. febr. 14. 13:53
 12/12 A kérdező kommentje:

11

Jó neked, hogy válogathatsz a munkahelyekből.

Nekem eddig 6 munkahelyem volt és mind tele volt kreténekkel akikkel muszáj volt egy levegőt szívnod.

És nem, nem gyári munkahelyek voltak. Vagyis egyik volt raktár, de talán az volt a legkevésbé rossz mert általában a többi ökörtől távol dolgoztam.

A legrosszabbak irodai munkák voltak, ahol a társadalom “elitje” szívja egymást vérét kifinomult, szofisztikált eszközökkel, gyakran csak burkoltan de annál zavaróbban.

Az egyszerű munkás ember tud bunkó lenni de egyszerű, butaságból eredő módon. A legrosszabb amikor az “okos” emberek teszik ezt puszta rosszindulatból, irigységből, gőgből vagy mert olyanja van.

2020. febr. 14. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!