Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Csak ezért kedvelik őt?

Csak ezért kedvelik őt?

Figyelt kérdés

Van egy lány osztálytársam, aki nagyon csinos. A fiúk szerint jó a s*gge és nagy a cickója. Le tisztázom nem vagyok rá féltékenyen csak idegesít a fiúk viselkedése. Hogy tényleg csak megszólal és ok mint a kiskutyák istenítik őt. Ő pedig persze meg játssza is.

A fiúk csak a teste miatt ilyenek?

18/L

2020. febr. 11. 21:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
55%
Nem, nem csak azért, hanem mert csinos, kedves, szép, okos, barátságos, jóindulatú, és 18 évesen úgy viselkedik, mint egy felnőtt ifjú hölgy. Szívesen.
2020. febr. 11. 21:06
 2/14 anonim ***** válasza:

Fogj hozzá sportolni, legyen szép kerek izmos feneked, vékony derekad, aztán majd megtudod, hogy ha kicsit feltűnőbb leszel, hogy mennyire leszel a figyelem középpontjába, ha eddig egy szürke kisegér voltál.

Könyörgöm, 18 éves éretlen kamaszok vagytok. A fiúkat egyenlőre még csak a külsőségek érdeklik.

2020. febr. 11. 21:07
 3/14 A kérdező kommentje:
Én megvagyok magammal elégedve, sőt nagyon csinosnak tartom magam, csak idegesítő hogy ha valami orbitális idiótaságot mond akkor is rendesen ujjongtak
2020. febr. 11. 21:10
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy csak amiatt bírják őt. Lehet nyitottabb a személyisége, közvetlenebb stb.. nem tudom ez sokmindentől függ. De ahogy látom féltékeny vagy rá, mert különben nem zavarna. Én őszintén ilyennel sosem találkoztam pedig 13 évet jártam iskolába, hogy valakit csak a külseje miatt "istenítettek" volna. Ha valaki hülye és buta akkor azon a külső semmit sem segít. Még a fiúknál sem :D
2020. febr. 11. 21:25
 5/14 anonim ***** válasza:

4-es válaszolóval egyetértek!:)

Egy srác...

2020. febr. 11. 21:36
 6/14 anonim ***** válasza:
A jó külsőn kívül biztosan flörtölős, mosolygós a csaj. Hiába vagy te is szép, ha ritkán mosolyogsz. Más az, mikor egy lány kacéran felnevet, mintha csak halkan nevet vagy hangtalanul. Beszédes is nyilván. Ha valaki szótlan, vagy nem tud érdekesen előadni egy sztorit, akkor az nem is lesz olyan népszerű soha.
2020. febr. 11. 21:42
 7/14 anonim ***** válasza:
Dolgozz azon, hogy te is hasonlóan viselkedj. Legyél te is olyan játékos, flörtölős, játssz te is a fiúkkal úgy, mint ő. Ha pedig nem megy, akkor ne erőltesd, fogadd el, hogy te komolyabb vagy, ezért sosem fognak annyira körülrajongani, bármennyire is szép vagy.
2020. febr. 11. 21:45
 8/14 A kérdező kommentje:
Ez pont vicces mert én vagyok a beszédesebb ő pedig a visszahúzódóbb szóval nem tudom mi lehet de azért köszönöm a normális válaszokat.
2020. febr. 11. 21:46
 9/14 anonim ***** válasza:

Flörtölősnek is kell ám lenni, nemcsak beszédesnek.

Ha ez is megvan, akkor talán mégsem vagy olyan szép.

2020. febr. 11. 21:49
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
A nők 95 százalékában az egyetlen értékelhető dolog a kinézet, mert amúgy rohadt nagy nullák, szóval teljesen jogos a srácok hozzáállása.
2020. febr. 12. 02:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!