Túl érett vagyok és ezért nincs legjobb barátnőm?
15 éves vagyok, és egyszerűen nincs legjobb barátnőm. Nem vagyok antiszociális, hamar elbeszélgetek bárkivel, de olyan mintha más lennék. Most látom, hogy az osztálytársaim közül a legtöbb lány találkozott szünetben, a szilvesztert együtt töltik, engem nem is hívtak. Nem az, elvagyok én itthon, úgyis már 10-kor alszok. Csak rosszul esik, hogy rám sose gondolnak.
Én vagyok az osztályban aki általában tetszik a fiúknak (az idősebbeknek is). Gondoltam már arra, hogy ezért. Tudom, hogy sokat beszélnék rólam, de nem igazán zavar. Van 1-2 lány akivel elbeszélgetek, de nincs legjobb barátnőm. :(
Iskolán kívül vannak barátaim, de mind idősebbek, 20 felettiek, de nem rossz társaság! Közülük sincs legjobb barátom. Kicsit hiányérezetem van emiatt. A korombeli lányok azért néznek le, mert szerintük túlérett vagyok. Nem cigizek, nem iszok, nem járok diszkóba . Most kezdek rájönni, hogy nincs igaz barátom. Van aki közeli barátok nélkül nőtt fel? Később jobb lesz? Lehet nagyképűen hangzik, de egyszerűen nem tudok senkivel összebarátkozni aki velem egyidős. Nincs közös téma. Fiúkkal ugyanez a helyzet....
NEM azért írtam ki a kérdést mert itt szeretnék barátkozni, kérlek értsetek meg :) Köszönöm :)
Hát csak jó lenne nekem is néha nem csak általános dolgokról beszélgetni :)
Nincs olyan ember az életemben akivel mindig őszinte lehetnék. Ott van anyukám, fiatalon szült, általában a testvéremnek nézik, de mégsem olyan mint egy korombeli barát :)
Szinte ugyanez voltam csak fiúban. 14 éves koromig egyáltalán nem voltak barátaim, ugyanezen indokok miatt. Sajna az lett volna a legkisebb bajom, hogy nincsenek barátaim. Interneten szereztem pár ismerőst, de egyikkel sem volt olyan mély a barátság, hogy legjobb barátaimnak mondjam őket (bár egyikükkel jelenleg szinte testvéri viszonyban vagyok, de azóta már eltelt 5 év). Eléggé kínosan éreztem magam szinte mindig. Az osztály fele cigizett, bulizni járt, ivott. Én csak az utóbbit űztem, de azt is csak családi összejöveteleken. Vagy a beszélgetés. Na az volt a rémálmom. Mindenki foci,csajok,foci,csajok,játékok,foci,foci.. Én meg ültem szép csendben és zenét hallgattam (egyedül a csajokkal kapcsolatos szóváltásokba szálltam be, érthető módon :'D Mondjuk nem mintha egyáltalán bárki is kérdezett volna) Aztán elkerültem középiskolába. Az első év katasztrófa volt, két sráccal nagyon jóba lettünk még az elején. Innentől kezdve mondhatom azt hogy vannak barátaim. Azóta már 13.-os vagyok, és nem csak az osztályból, de a suliból, és a sulin kívül is vannak olyan emberek akikre azt mondhatom hogy legjobb barátaim ^^
Szóval simán jobb lesz később :D Addig is az internetet ajánlom. Ha van olyan téma ami nagyon érdekel, vagy hobbid vagy bármi, olvasgass azzal kapcsolatos fórumokat, oldalakat és ott próbálj barátságokat kialakítani. Én is ezt csináltam, és a legjobb barátaim fele internetes ismerős, akivel életembe 1-2x találkoztam csak.
Köszönöm a választ :)
Hát az az érdekes, hogy eddig az internet nem jött be :D nem tudom, lehet majd bejön egyszer.
A beszélgetéssel nincs bajom, sőt sokat tudok beszélni, de nem arról amiről ők szoktak.
Remélem nekem is megváltozik majd jövőre :)
Én se úgy értettem hogy egyáltalán meg sem nyikkanok, csak olyanról beszélek amiről úgy gondolom érdemes, vagy amihez hozzá tudok szólni. Bah, igazából nehéz ezt így megmagyarázni hogy mihez szólok hozzá, mihez nem így nem is próbálkozok itt :D
Remélem hogy az új év jobbat hoz számodra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!