Hol szerezzek új barátokat, utazópartnert?
Figyelt kérdés
Az összes barátnőm, akikkel eddig kirándulni jártam, bepasizott vagy gyereket szült, így nem igazán szokott összejönni a kimozdulós program, az én férjem meg soha nem akar eljönni sehova.
Ti hol ismerkednétek új emberekkel? (Munkahely teljesen kilőve)
Köszi! :)
31N
2020. jan. 26. 02:35
1/7 anonim válasza:
Szia! Én szeretek utazni, sokat szoktam kirándulgatni, akár szívesen benne is lennék egy új barátságban
2/7 anonim válasza:
Teljesítménytúrázók társasága például, vagy bármilyen utazással kapcsolatos csoportok. Ha adott illetőt huzamosabb ideig megismerted, sokat találkoztatok, szerintem csak akkor menj el vele.
3/7 anonim válasza:
Facebookon vannak ilyen csoportok :) érdemes szétnézni
5/7 anonim válasza:
Én itt találtam egy srácot aki hozzám hasonló túrát tervezett és jófej volt úgyhogy elkezdtünk közösen tervezni (facebookon mert itt privizni nehézkes)
De ez csak a véletlen műve, viszont facebookon túràzós csoportokban könnyen találhatsz embereket. Van direkt biciklitúrás vagy külön gyalogos stb.
6/7 anonim válasza:
Ha jó nő vagy, jöhetsz velem Amcsiba május végén.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket.
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy külföldön élek, így inkább általános tippeket várok :)
Ui.: TTT-vel gyakran jártam anno, míg otthon laktam. :)
2020. márc. 17. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!