Hol tudnék fiú barátokat szerezni?
Figyelt kérdés
Sosem volt igaz fiubarátom, akivel mindent meg tudtam volna beszélni és nagyon szeretnék egyet.
A fiúk valamiért sosem kedveltek, de a sminkes lányokat igen, velük nagyon jóban voltak.
Létezik valamilyen oldal erre vagy hol tudnék találni fiúbarátot?
2020. jan. 17. 22:44
1/8 anonim válasza:
Tinder,Badoo,AnoTalk de akár itt is. Ajánlom inkább a való életben való ismerkedést, mert ott nagyobb sikereket érhet el egy átlagos ember is. Mint pl.: edzőterem, könyvtár,társasjátékklub, különböző rendezvényeken is tudsz(koncert,színház,fesztivál stb.) Mellesleg én szívesen beszélgetnék veled.
2/8 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Hol laksz?
Ha úgyvan leszek a fiú barátod.
14 és fél éves vagyok.
Amúgy meg anotalk az az oldal amit te keresel.
3/8 anonim válasza:
Külön oldal nincs rá. Én mindig is jobban kijöttem a lányokkal, ovis korom óta. Valószínűleg olyanoknál próbálkozol akik úgy gondolják, hogy nincs fiú-lány barátság, sokan vannak, pedig nincs igazuk.
4/8 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok.
Lehet csak tényleg nagyon vágyom egy fiúbarátra..
Nem tudom milyen érzés és az lány ismerőseim mindig mondják, hogy mennyire jó nekik, hogy ott van a legjobb fiúbarátjuk.
És nekem meg nincs és nem is volt még.
Bevallom, amikor mesélik kicsit féltékeny vagyok rájuk.
2020. jan. 17. 23:09
5/8 anonim válasza:
Ha a kor nem számít és tényleg csak barátot keresel, akkor próbáljuk meg
6/8 anonim válasza:
Én is így vagyok. Nekem volt is egy. Eddig még senkivel nem sikerült úgy kijönnöm,mint anno vele,hiába próbálkoztam.
7/8 anonim válasza:
Én is szívesen ismerkednék veled. Merre laksz? Írhatsz privátban is. F
8/8 anonim válasza:
Esetleg megpróbálhatod még a SLOWLY-t. De nekem is írhatsz, nekem sem volt még igazi fiú barátom. Valahogy a lányokkal mindig jobban jöttem ki, de szeretnék egy fiú barátot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!