Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Milyen embertípusra vall az...

Milyen embertípusra vall az ha valaki a jólelkű, szelíd embereket keresi az életben és nem a sikeres, népszerű, gazdag stb embereket?

Figyelt kérdés

Ez nagyon szokatlan preferencia?

Mennyire normális ha valakit nem érdekel, hogy valaki sikeres vagy sem, csak az, hogy jólelkű, hűséges, igazmondó legyen?

2020. jan. 18. 10:59
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

19

Miből rémlik neked az úgy?

2020. jan. 18. 14:36
 22/26 anonim ***** válasza:
Kérdező..a tipikus 3 műszakos gyári melósokra gondoltam, alig minimálbér felett. De nem beskatulyáztam őket hanem azt mondtam hogy közöttük több a frusztrált irigy rosszindulatu negativ gondolkodásu. Nem mind, hanem sok. Az nem lenézés hanem tény hogy ez a társadalom alsó (de persze szükséges) osztálya. Ha sétálok az utcán lerí az arcokról hogy ki az aki tuti ide tartozik. És nem kell megvédened őket tőlem, nem érdekelnek csak kiragadtál egy részletet a kérdésemből. Mindenki maga dönti el hogy mit kezd az életével csak akkor ne sajnálja attól aki hajlandó megdolgozni a többért.
2020. jan. 18. 15:07
 23/26 A kérdező kommentje:

22

Ez most olyan kijelentés volt mint az, hogy a gazdagok csalók és tisztességtelenek, nem mind hanem sok.

Akkor ilyen általánosító kijelentésekkel nem sokra fogunk menni, ne haragudj meg.

2020. jan. 18. 15:13
 24/26 anonim ***** válasza:

21

Abból, hogy a kérdés egyáltalán megszületett.

Ahogy magadra rákérdeztél, hogy vajon milyen "embertípusba" tartozhatsz, ha jólelkűeket keresel barátkozni, és nem a sikeres gazdagokat.

A jólelkűek körül különben mindig vannak emberek, mert válogatás nélkül mindenkit jólelkűen kezelnek legyen az szelíd, vad, gazdag, szegény...

2020. jan. 18. 15:53
 25/26 anonim ***** válasza:

Igazad van, ha nem tudod értelmezni a válaszokat akkor nem vagyunk egy szinten.

Észrevétel=a csórók közt sok a frusztrált, megkeseredett ember.

Általánosítás=a csórók frusztrált emberek.

Tippre te is ez az EMBERTIPUS vagy. Hiába tagadod itt névtelenül. Azon meg jót röhögtem hogy valaki poénból egekig dicsért te meg megköszönted. Ez a kérdés csak azért jött létre, hogy téged istenítsenek, de benézted

2020. jan. 18. 16:41
 26/26 A kérdező kommentje:

17

Amilyen volt a hozzászólás olyan volt a válasz :)

Egy köszönöm is lehet ironikus. Sajnálom ha nem esett le.

2020. jan. 18. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!