Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Milyen embertípusra vall az...

Milyen embertípusra vall az ha valaki a jólelkű, szelíd embereket keresi az életben és nem a sikeres, népszerű, gazdag stb embereket?

Figyelt kérdés

Ez nagyon szokatlan preferencia?

Mennyire normális ha valakit nem érdekel, hogy valaki sikeres vagy sem, csak az, hogy jólelkű, hűséges, igazmondó legyen?

2020. jan. 18. 10:59
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

3as vagyok, nem tudom milyen választ vársz, gondolom meg kéne csókolnunk a lábad, mert neked a belső számít...

A munkám során mindenféle emberrel megismerkedtem, azt hogy valaki milyen ember nem az határozza meg hogy gazdag-e vagy szegény. Azt hogy valaki gazdag-e vagy szegény sokszor meghatározza hogy milyen ember.

Amúgy átlagban jobban kijövök a sikeresebb emberekkel akik nem szállnak el maguktól az első kérdésemben szereplő okok miatt is. Nem azért mert van pénzük hanem mert a szegények között sok a semmittevő buta irigy piti ember

2020. jan. 18. 11:29
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Az emberfölötti embertípusra vall, barátom. Te azon ritka embertípusba tartozol, amely tökéletes egyedeket tudhat magáénak, és egyedei mintául szolgálnak a többi embertípus egyedeinek, akik alávalóbbak, hisz nem az emberfölötti embertípus egyedeit keresik barátkozásra, akik maguk is jólelkűek és szelídek.
2020. jan. 18. 11:39
 13/26 A kérdező kommentje:

12

Köszönöm :)

2020. jan. 18. 11:42
 14/26 A kérdező kommentje:

11

Akkor, hogy elkerüljük a félreértéseket, mi számít neked sikeresnek illetve gazdagnak és mi számít sikertelennek és szegénynek? A jövedelmi skálán hol húznád meg a vonalat?

2020. jan. 18. 11:53
 15/26 anonim ***** válasza:
Most akkor mégis számít a siker és a pénz?
2020. jan. 18. 12:21
 16/26 A kérdező kommentje:

15

A 11-es a szegényeket skatulyázta be, sztereotipizálta, ezért kérdeztem rá, csakhogy tudjam, ő kit tart szegénynek illetve gazdagnak.

2020. jan. 18. 12:25
 17/26 nemaRendőrség ***** válasza:
100%

@13

Váó. Hogy ennyire nem érzi valaki az iróniát lenyűgöző

2020. jan. 18. 13:01
 18/26 anonim ***** válasza:

Naivra kedves kérdező, naivra.

Ilyen emberek már nincsenek a földön kiskamaszkortól felfelé, max a filmekben. Megkeseríti őket hogy kihasználják és szarba se veszik őket a felszínes parasztok. Kivétel lehet talán egy pár, baromi stabil egoval rendelkező egyed, de őket nem fogod elsőre kiszúrni a tömegből a nyíltságuk, magabiztosságuk miatt. A többiről hadd ne alkossak véleményt :)

2020. jan. 18. 13:14
 19/26 anonim ***** válasza:

Nekem az jön le a kérdésedből, hogy ez az "embertípus" csak szelíd, jólelkű embereket keres, de ő maga nem ilyen.

Ez esetben a rossz hír számára az, hogy mindaddig nem is fog szelíd, jólelkű, odaadó embereket találni, míg önmaga nem képes azzá válni.

2020. jan. 18. 13:41
 20/26 anonim ***** válasza:
Hasonló hasonlót vonz.
2020. jan. 18. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!