Milyen embertípusra vall az ha valaki a jólelkű, szelíd embereket keresi az életben és nem a sikeres, népszerű, gazdag stb embereket?
Ez nagyon szokatlan preferencia?
Mennyire normális ha valakit nem érdekel, hogy valaki sikeres vagy sem, csak az, hogy jólelkű, hűséges, igazmondó legyen?
3as vagyok, nem tudom milyen választ vársz, gondolom meg kéne csókolnunk a lábad, mert neked a belső számít...
A munkám során mindenféle emberrel megismerkedtem, azt hogy valaki milyen ember nem az határozza meg hogy gazdag-e vagy szegény. Azt hogy valaki gazdag-e vagy szegény sokszor meghatározza hogy milyen ember.
Amúgy átlagban jobban kijövök a sikeresebb emberekkel akik nem szállnak el maguktól az első kérdésemben szereplő okok miatt is. Nem azért mert van pénzük hanem mert a szegények között sok a semmittevő buta irigy piti ember
12
Köszönöm :)
11
Akkor, hogy elkerüljük a félreértéseket, mi számít neked sikeresnek illetve gazdagnak és mi számít sikertelennek és szegénynek? A jövedelmi skálán hol húznád meg a vonalat?
15
A 11-es a szegényeket skatulyázta be, sztereotipizálta, ezért kérdeztem rá, csakhogy tudjam, ő kit tart szegénynek illetve gazdagnak.
@13
Váó. Hogy ennyire nem érzi valaki az iróniát lenyűgöző
Naivra kedves kérdező, naivra.
Ilyen emberek már nincsenek a földön kiskamaszkortól felfelé, max a filmekben. Megkeseríti őket hogy kihasználják és szarba se veszik őket a felszínes parasztok. Kivétel lehet talán egy pár, baromi stabil egoval rendelkező egyed, de őket nem fogod elsőre kiszúrni a tömegből a nyíltságuk, magabiztosságuk miatt. A többiről hadd ne alkossak véleményt :)
Nekem az jön le a kérdésedből, hogy ez az "embertípus" csak szelíd, jólelkű embereket keres, de ő maga nem ilyen.
Ez esetben a rossz hír számára az, hogy mindaddig nem is fog szelíd, jólelkű, odaadó embereket találni, míg önmaga nem képes azzá válni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!